Huhu kansanedustaja Timo Heinosen muutosta Riihimäelle perätön

RIIHIMÄKI |  Kansanedustaja Timo Heinonen nauraa huhulle, jonka mukaan hän olisi rakentamassa omakotitaloa Riihimäelle.

– Voi jestas! Yleensä en kommentoi yksityisiä asioitani, mutta pakko nyt sanoa, etten rakenna!

Heinosta kiinnostaa tietää, kertooko Aamupostille ilmoitettu ”varma huhu” myös rakennuspaikan. Paikka olisi kuulemma Petsamon kaupunginosa.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Kommentit

Ei Heinonen mihinkään Lopelta lähde.Paikallisesta Kokoomuksesta ei löydy jatkajaa hänelle.Varsinkaan juuri kuntavaalien alla.Itse keksitty uutisankka että saataisiin mielenkiinto johdettua muualle viimeaikaisista touhuista.Ristavaara ei Hausjärveläisenä liene Riihimäen rakennuslautakunnan päättäjiä jotka voisivat tietää mihin kukakin hakee rakennuslupaa.

AIMO ALHO

Kuulinpa että tällainen mielenkiintoinen keskustelu on käynnissä ja naurattaa että mitenköhän loikkari liittäisi tämän tiedon minuun. Kirjoittamani asiat on tarkistettavissa eduskunnan pöytäkirjoista ja Heinosen blogeista ja siitä voi vetää johtopäätökset. Varmaan kokoomuksen alentuneet kannatusluvutkin olisivat kohta syytäni/ansioitani =)...vai oliko tällä "varmalla tiedolla" tarkoitus saada mielenkiinto kohdistumaan pois esiinnostamastani asiasta ? Kukapa sen tietää t. Heini Ristavaara

Heini Ristavaara

Tervetuloa!
Alkaa käpykylässä tapahtua ja sattua. Loppi on liian pieni paikka Timon kaltaiselle
visionäärille ja hän osaa jalostaa toisten toimimattomat ideat, josta joku näkyy häntä
syyttävän.
Edustajalla riittää energiaa oman paikkakunnan hyvinvointiin, mitä ei voi sanoa edes
niistä, jotka istuvat päiväkaupalla hoitamassa hyvinvointipalveluja "omassa" kunnassa
rivivaltuutettuna ja sekös joitakin nyppii pahemman kerran ja hyvä niin.

energiapommi

Koville ottaa Ristavaaraa Heinosen toiminta. Fakta on kuitenkin se, että asiat hoituvat kun Heinonen niitä hoitaa. Harmittaa etten päässyt häntä edellisissä vaaleissa äänestämään, mutta olen erittäin tyytyväinen ettei ole mahdollisuutta äänestää kateuden katkeroittamaan Ristavaaraakaan kuntavaaleissa. Ei tainnut Hausjärven kansanedustajalla olla muita meriittejä kuin poissaolot. Että sellaisten tyyppien takana Heini...

Petsamo

Vihreidenkin kritiikki "Ilove Loppijärvi"-asiasta oli varmaan taas mustamaalausta. Heinonenhan pelastaa koko hämeen, jos on Heinosta itseään uskominen. Ja kun oikein lähtee tarkastamaan mitä Heinonen on tehnyt, niin ei mitään. Osaa vaan olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja pitää siitä meteliä ja laittaa satamäärin kuvia ja juttuja lehtiin. Se on Heinosen taktiikka. Asioihin perehtymiseen ei jää aikaa, sen hoitanee avustaja.

Tuomo.S

H:järvi on niin sisäsiittoinen paikka, että K. Liski mikäli Kaisa L. lähtisi
ehdokkaaksi, niin tuulettuisi kylä ja valtuuston kepupomottajarouvat eivät enää
sanelisi yksinään päätöksiä.

onnex rixulainen