Puolueiden ehdokaslistoilla on vielä tilaa Riihimäellä

AAMUPOSTI | Valmistautuminen lokakuussa pidettäviin kunnallisvaaleihin on käynnissä keskellä kesääkin.

Riihimäellä eri puolueet ovat saaneet listoilleen vaihtelevan määrän ehdokkaita. SDP:llä on kasassa nelisenkymmentä nimeä, Kokoomuksella kolmisenkymmentä.

Useimmilla puolueilla tavoitteena on niin sanottu täysi lista eli 64 ehdokasta.

Suhteellisesti eniten ehdokkuudestaan epävarmoja on kristillisdemokraattisessa valtuustoryhmässä. Nykyisistä viidestä kaupunginvaltuutetusta vain yksi on tähän mennessä ilmoittautunut ehdolle tuleviin vaaleihin.

Kristillisten ääniharava, sisäasiainministeri Päivi Räsänen ei vielä ole päättänyt ehdokkuudestaan. Suhteellisessa vaalissa Räsänen todennäköisesti nostaisi mukanaan puolueen muitakin ehdokkaita kaupungintalon yläkerran istuntosaliin.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Aino-Kaisa Pekonen aikoo pyrkiä uudestaan myös kaupunginvaltuustoon. Siellä tehdään hänen mielestään tärkeimmät päätökset, ja toisaalta kansanedustajan on hänen mukaansa hyvä tietää, miten kunnissa voidaan.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Kommentit

On muuten se rakennus, jossa Kielo Lunnasvaara sai tyttöjen leirilla liikanimen "luisku". Ne tytöt, jotka olivat "luiskun" leirillä tietävät, mistä liikanimi tuli...

Seurakuntanuori 60-luvulta

SRK:n nuori on varmaankin aivopesty, voisitko selventää muillekin.
Olis se hyvä jos Räsänen jäis veks, niin vähenis toi kirkko ja politiikka
ne kun ei yhteen passaa edes Suomessa.
Jeesus menee aina edelle.

mielipiteilijä