EM-kisoilla on hyvinkääläinen pääsihteeri ja riihimäkeläiset tuomarit

Kiskon Arto Miikkulainen on yleisurheilun EM-kisoissa yksi johtavista tuomareista.

jorma vainio

AAMUPOSTI | Sitoutuneet, osaavat ja aktiiviset vapaaehtoiset ovat välttämättömiä yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailujen kaltaisen urheilutapahtuman järjestelyille.

Helsingin EM-kisojen hyvinkääläinen pääsihteeri Esa Honkalehto tarvitsee yli 1 700 vapaaehtoisen työpanosta järjestääkseen onnistuneen tapahtuman.

Lähimmäksi urheilijoita vapaaehtoisista pääsevät stadionilla eri tehtävissä häärivät tuomarit. Tuomareita on mukana koko maasta, mutta suurin osa heistä tulee kuitenkin Helsingin seudulta ja Uudeltamaalta.

– Tähän on syynä tietenkin lyhyt matka kisojen tapahtumapaikalle, mutta myös se, että Uudenmaan piirissä on paljon vahvoja seuroja ja niissä paljon koulutettuja tuomareita, kertoo yksi kisojen johtavista tuomareista, riihimäkeläinen Arto Miikkulainen.

Kiskon mies on SUL:n Uudenmaan piirin tuomarikouluttaja ja hän on ollut valitsemassa tuomareita EM-kisoihin. Miikkulainen on ylpeä kiskolaisten panoksesta kisojen tuomarointiin, sillä Uudenmaan piirin alueelta eniten tuomareita on juuri Riihimäen Kiskosta, lähes kymmenen.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

toimitus