Erämessualueelle vaelsi 40 000 kävijää

RIIHIMÄKI | Kansainväliset Erämessut keräsi jälleen kymmeniätuhansia kävijöitä Riihimäelle. Kävijämääräksi muodostui 40 000, mikä on muutama tuhat vähemmän kuin edelliskerralla kaksi vuotta sitten.

– Kansainväliset Erämessut ovat säilyttäneet asemansa eräalan ehdottomana ykköstapahtumana, Riihimäen Messut Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Vilpponen toteaa.

Jo 20. kertaa järjestetyillä Erämessuilla oli 600 näytteilleasettajaa yhteensä 350 osastolla. Messujen teemoina olivat tuttuun tapaan metsästys, kalastus, retkeily ja luonto.

Suoria näytteilleasettajia oli Suomen lisäksi Ruotsista, Virosta, Latviasta, Liettuasta ja Saksasta.

Alan merkittävimmät maahantuojat, valmistajat ja kauppiaat sekä järjestöt ja yhdistykset panostivat vahvasti osallistumiseensa juhlatapahtumaan.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Kommentit

Messut olivat hyvin järjestetty ja tarjonta monipuolista. Vaikka ei olisi ollut hankkimassakaan mitään, niin messuilla voi mukvasti tavata samanhenkisiä ihmisiä ja keskustella aiheeseen liittyvistä asioista. Ohjelmaan voisi liittää panelikeskusteluja harrastuksiin liittyvistä aiheista.

TAMA

jaa miksi pitää maksaa 14€ että saa tavata samanhenkisiä jos ei osta mitään esim.tänään on peltosaaren lammella kalakilpailut eikä maksa mitään, tosin lapsille
tarkoitettu kalakilpailu !!!

xxyyxx