”Yhteenkuuluvuuden tunne on vahvistunut”

Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkue on hakenut voimaa joukkuehengestä, joka on kantanut pelaajia kahden viikon takaisen tragedian yli. Etualalla Tahkoa vahvistamaan tullut Aleksi Mäkelä.

Markus Malmberg

HYVINKÄÄ | Kaksi viikkoa on kulunut. Miesten Superpesisottelut Pihkalassa jatkuvat huomenna. Kiilaan juossee mietteliäitä miehiä, jotka haluavat vain pelata joukkuekaverinsa muistolle.

Tahkon joukkue kokoontui harjoituksiin ensimmäistä kertaa jo viime viikon tiistaina, vain kolme päivää ampumistragediasta. Tuolloin ajatus ei vielä pysynyt kasassa. Kuluneella viikolla joukkue on tarttunut tiukemmin arkeensa – harjoitteluun ja pelaamiseen.

Joukkuekaverit ja joukkueen saama kriisiapu ovat auttaneet toipumisessa. Yli kymmenen vuotta Tahkon paidassa Superpesistä pelannut Juha Korhonen uskoo joukkueen olevan valmis paluuseen.

– Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kaksi viikkoa on ollut riittävä aika ja sunnuntain peliin on niin valmis kuin siihen voi olla. Jos tauko olisi venynyt pidemmäksi, olisi kynnys voinut kasvaa, Korhonen toteaa.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

toimitus