Tuska julkaisi älypuhelinsovelluksen

Tuskan uudessa aplikaatiossa on muun muassa laskuri kunkin bändin kohdalla sen esiintymisaikaan.

Aku-Axel Muukka

Viidettätoista kertaa järjestettävä, Suomen suurin metallifestivaali Tuska Open Air Metal Festival on julkaissut historiansa ensimmäiset älypuhelinapplikaatiot. iPhone-, Android- ja Windows Phone -versiot ovat jo ladattavissa ja Meego- ja Symbian -versiot seuraavat pian perässä.

Applikaatiosta löytyy muun muassa bändiesittelyt ja -linkit, laskuri kunkin bändin kohdalla sen esiintymisaikaan, mahdollisuus "tähdittää" omat suosikit omaksi festariaikatauluksi, festivaalialueen kartta sekä tapahtuman perusinfot. Jotkut jopa saattavat löytää appsiin jemmatun tämän vuoden Tuska-biisin. 

Tuska-applikaatiot on toteutettu yhteistyössä Tieto Oyj:n kanssa.

Appsista on tällä hetkellä saatavilla sekä suomen- että englanninkieliset versiot.

Tuskasta kerrotaan, että applikaatiosta tehdään vielä ennen festivaalia yksi päivitysversio, joten ladattu appsi kannattaa päivittää vielä ennen festivaalin alkua. Viime hetken tiedotteet ja muutokset löytyvät edelleen nopeiten ja varmiten Tuskan nettisivuilta ja sosiaalisesta mediasta.

Tuska Open Air Metal Festival kajahtaa ilmoille Suvilahdessa 29. kesäkuuta–1.heinäkuuta. Esiintymässä nähdään tänä vuonna muun muassa Megadeth, Ministry, Swallow The Sun, Lamb of God ja Exodus.

toimitus