Jennifer Lopez Suomeen marraskuussa

Jennifer Lopezin albumeita on myyty kaikkiaan yli 60 miljoonaa kappaletta.

Promokuva.

Jennifer Lopez alias Jlo esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 7. marraskuuta. Myös American Idolsissa tuomaroinut Jlo lähtee nyt ensimmäistä kertaa maailmankiertueelle jättimäisen shown kanssa. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 11. kesäkuuta kello 9.

Vuonna 1999 Jennifer Lopez julkaisi  On The 6 -debyyttialbuminsa, joka nousi TOP 10 myydyimmän albumin joukkoon USA:ssa. Albumilta julkaistu Waiting For Tonight -single nousi singlelistan ykköspaikalle ja keräsi runsaasti radiosoittoa ympäri maailmaa.

Sittemmin Jlo on julkaissut seitsemän studio albumia, sekä J to tha L-O! The Remixes -albumin, joka on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä remix-albumeista. Yhteensä Jennifer Lopez on myynyt yli 60 miljoonaa albumia ja hänen vuonna 2011 julkaistu On The Floor -kappaleensa on Youtuben katsotuin naisartistin video lähes 550 miljoonan katsojamäärällä. Jlon musiikissa yhdistyvät useat musiikkityylit aina r&b:stä ja latino-vaikutteista nykyaikaiseen tanssimusiikkiin ja poppiin. Liput kustantavat 90,50 euroa.