Suojatietörmäyksissä mahdollisesti vaalea Nissan

AAMUPOSTI | Kanta-Hämeen poliisi kaipaa edelleen tarkentavia vihjeitä Tervakosken ja Hämeenlinnan suojatietörmäyksiin.

Poliisi on jo saanut runsaasti erilaisia vihjeitä, ja haluaa kiittää niistä. Yksikään vihje ei vielä ole kuitenkaan ollut sellainen, että sen perusteella voitaisiin osoittaa tekijä.

– Vihjeiden perusteella kaipaamme erityisesti kahteen ensimmäiseen tapahtumaan tarkentavia vihjeitä, poliisista kerrotaan.

Lauantaina 12.5. kello kahdentoista aikoihin Hämeenlinnassa Turuntien sillalla on törmänneen auton perässä ajanut auto. Tämän auton kuljettaja soitti äänimerkkiä, joten hän mahdollisesti näki tapahtuman. Poliisi toivoo, että kuljettaja ottaisi yhteyttä.

Maanantaina 14.5. klo 13.15 Tervakoskella Tervajoentien ja Vähikkäläntien risteyksestä on kahdella naisella melko varma havainto, että törmännyt auto olisi ollut vaalea Nissan Primera, jonka rekisteri alkaa I-kirjaimella.

Tästä kaivataan myös lisätietoa.

Toki vihjeitä kaivataan edelleen myös maanantaina 21.5. kello 16 ja tiistaina 22.5. kello 18.30 saman Tervakosken risteyksen tapahtumiin.

Kanta-Hämeen poliisille voi soittaa vinkkejä tai lähettää sähköpostilla. Puhelut numeroon 071 8737 718, sähköpostit osoitteeseen [email protected].

toimitus