Tahkolta ei armoa Ankkureille

Riku Rantanen oli Alajärvellä tehokas niin lukkarina kuin mailan varressakin: kakkospalkinto.

jorma vainio

AAMUPOSTI | Hyvinkään Tahko ei antanut kotiyleisönsä käyttäytymisestä syntyneen kohun sekoittaa peliään keskiviikkona Alajärvellä. Ankkurit oli superpesiksen ottelussa selvä vastaantulija lukemin 0–2 (0–3, 0–8).

– Tasapisteissä oltiin ennen peliä, mutta valmistauduimme hyvin, eikä kentällä ollut käytännössä kuin yksi joukkue, Tahkon pelinjohtaja Pasi Virtanen iloitsi.

Näin Tahko jatkoi hyvässä pistevauhdissa, kun jokainen käydystä kolmesta pelistä on tuottanut lisäystä pussiin. Nyt irtosi ensimmäinen kolmen pisteen voitto.

Tahko otti ohjat Alajärvellä jo ensimmäisessä vuorossa, kun Juha Korhonen kotiutti sekä Lauri Vierimaan että Miikka Matikan. Toinen vuoro hyvinkääläisiltä tuhraantui juoksuitta, vaikka miestä saatiinkin mukavasti kolmoselle. Riku Rantasen lyönnillä Matikasta tuli silti palo kotiin ja saman kohtalon koki Jesse Jokela, kun jokeri Timo Rantatorikka yritti kotiutusta.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui. Kolmannen alussa Korhosen maila puhui painavasti: kunnari kakkosluukusta ja vielä tuplajuoksu Topi Koistisen lyönnillä.

– Ensimmäisen kerran meidän sisäpelimmekin alkoi toimia. Kärki Vierimaa-Matikka-Jokela pelasi hyvin, Virtanen totesi.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ