”Ei yhtään heikkoa lenkkiä mukana”

SB-Pron Nea Vähäkoski (vas), Mirva Laitinen, My Kippilä ja Mira Wickman saivat tuuletella MM-kisoissa kultamitalien kera. Perjantaina Pron naisisto lähti kauden päätösristeilylle.

veli-pekka vähäkoski

AAMUPOSTI | – Pari alkupäivää oli tottakai hiukan juhlameininkiä. Nyt vasta alkaa tiedostaa kunnolla, millainen saavutus se oli, Nea Vähäkoski sanoo.

– Ihan huikea joukkue meillä oli koossa, niin joukkuehengen puolesta kuin pelillisestikin. Ei yhtään heikkoa lenkkiä ollut mukana, Mira Wickman kehuu.

Nurmijärven SB-Pron nelikko Wickman - Vähäkoski - Mirva Laitinen - My Kippilä palasi Slovakiasta U19-tyttöjen salibandyn maailmanmestarina. Viime lauantaisessa finaalissa kaatui Sveitsi. Suomen joukkueen päävalmentajana toimi Pron hyvinkääläinen Harry Virtanen.

Tämän viikon prolaisetkin ovat saaneet totutella normaaliin arkeen. Maajoukkueen varakapteeni ja kisojen All Starsiin valittu Wickman arvioi viikon kuluneen ihan normaalielossa.

– Viikon koulusta poissaolon jälkeen on oltu taas ihan tavallisesti koulussa, Hyvinkään yhteiskoulun lukion toista luokkaa käyvä Wickman sanoo.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

toimitus