”Jotain on pian tehtävä pompulle”

Pasi Virtanen pohtii Tahkon alkukauden kuvioita ja vierellä kuuntelee joukkueen vaihtajaosastoon kuuluva Jesse Jokela.

Terhi Collin

HYVINKÄÄ | Virtasen Pasi, Hyvinkään Tahko, ei ole pomppupelin ystäviä.

– Yksitoista seuraa täällä ilmoittaa, että he pelaavat kaudella rohkeeta peliä. Mitä se on, kysyn minä. Me ainakin Tahkossa pelaamme erilaista peliä, Pasi puhkuu ja latoo lisää nykyisestä pomppuihin paljon perustuvasta sisäpelistä.

– Toivottavasti joku pian herää tämän kanssa. Sille pitää pian tehdä jotain, yhä useammat pelaajat ovat oppineet sitä lyömään. Onhan sitä muitakin lyöntejä. No, meillä ei ole Puputtia tai Suorauhaa, joten....

Viime kaudella Virtasen luotsaama Tahko sompaili seiskasijalle ja se jäi myös lopulliseksi paikaksi, kun puolivälierissä kova Vimpeli oli juuri sitä, siis liian luja.

– Minusta tämän kauden sarjassa on kaksi kovaa, Sotkamo ja Vimpeli, niiltä voi yksi piste tulla aina jostain ottelusta. Kelle vain sarjassa voi hävitä, mutta muista yhdeksästä mikään ei ole mitenkään ylivoimainen, laskee Virtanen.

Eli tarkoittaa suomeksi, että hyvällä suorituksella voisi Tahko olla taulukossa vaikka ennen Pattijokea, Kankaanpäätä ja Kossua, jotka on ennakkoon pantu selvästi Tahkon edelle.

Tahkolaisten tavoite on parantaa viime vuoden seitsikkosijaa.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

toimitus