Hyvinkään oma Diandra lauloi Idols-voiton kotiin

Upeaääninen Diandra Flores lauloi Idolsin voittoon 62 prosentin äänisaaliilla.

Heikki Saukkomaa

AAMUPOSTI | Ennakkosuosikkina Idols -kilpailun loppukilpailuun lähtenyt 17-vuotias hyvinkääläinen Diandra Flores tyrmäsi sunnuntaina Helsingin jäähallissa olleen yleisön, tuomariston ja myös kotikatsomot tulkinnalla Whitney Houstonin kappaleesta I will always love You. Kuulakasääninen Susanna Erkinheimo, 27, Laihialta ei voinut paremmalleen mitään.

Diandra vei voiton 62 prosentin äänisaalilla.

Flores oli selkeästi parempi itse valitsemassaan, tuomariston valitsemalla ja molemmille finalisteille yhteisessä kappaleessa. Häntä voi pitää kansainvälisen tason esiintyjänä, kun Erkinheimo on kotimaisella huipulla. Loistava laulaja hänkin, mutta lienee parhaimmillaan levytysstudiossa. Hän hävisi selvästi lavaesiintymisessä.

– Kiitos kaikille, jotka äänestivät minua matkan varrella ja mahdollistavat pääsyni. Jos piditte, niin pistäkään ääniä tulemaan, kehotti Diandra.

Myös Susanna Erkinheimo kiitti saamistaan äänistä, mutta hänen puheessaan oli jo luopumisen makua.

Hän kuuli kilpailijansa huikeat vedot. Diandra pystyi lisäksi tekemään Idolsin voittajalle sävelletystä Onko marsissa lunta -kappaleesta selvästi elävämmän tulkinnan.

– Idolsin loppukilpailussa ei ole koskaan ennen ollut laulajaa, jolle olisi voinut antaa tehtäväksi valitsemamme kappaleen. Se on maailman kaikkien balladien äiti. Vedit yleisön täysin banaaneiksi, kuten odotinkin, sanoi Jone Nikula Diandralle.

Lisää Diandran tunnelmista tiistain Aamupostissa!