Tämä ei ole viitsivitsi - Jani-Petteriltä debyyttialbumi Haittaakse

Jani-Petterin ensimmäinen single J-P on julkaistu YouTubessa.

Ruutukaappaus

Suomen suosituin kuusivuotias, esikoululainen Jani-Petteri julkaisee 23. toukokuuta debyyttialbuminsa Haittaakse?

Levyllä Jani-Petteri laulaa poppia, rockia, punkkia ja räppää! Mukana on myös muutama kappale J-P:n arkkivihollisesta Tero Högforsista.

Levyn vieraileviin tähtiin lukeutuvat Suomen eturivin artistit kuten Herra Hevisaurus, Robin, Erin ja Yona. Tekijätiimistä puolestaan löytyy liuta musiikin ammattilaisia ja Putouksesta tuttuja kirjoittajia.

Ensimmäisenä singlenä albumilta julkaistiin single nimeltä J-P, jota Jani-Petteri kuvailee seuraavasti;

– J-P on supersankarilaulu, joka kertoo minusta. Olen itse kirjoittanut sen ja nimennyt kappaleen itseni mukaan. Laulu kertoo siitä kun larppaan yksin kotona. Se on lempipuuhaani heti lukemisen, filosofisen pohdiskelun ja venäläisen klassisen musiikin kuuntelun jälkeen.

Jani-Petteri kertoo albumin synnystä ja taustasta;

– En ole varsinaisesti ollut laulumiehiä, mutta terapeuttini suositteli minulle laulamista tunteiden purkamiseen. Näistä purkauksista syntyi tämä levy. Nykyään ääneni on notkea kuin täytetty puuma.

Dragsfjärdistä kotoisin oleva Jani-Petteri tuli suurelle yleisölle tutuksi alkuvuodesta MTV3-kanavalla esitetystä Putous-viihdeohjelmasta.

Jani-Petterin ensimmäinen single J-P on julkaistu myös YouTubessa. Sinkku löytyy myös tästä alta.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3WHydO5lCwc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>