Patrick O’Shaughnessy debytoinut liigassa mutkattomasti

Patrick O’Shaughnessy on saanut hyvin peliaikaa MyPan liigamiehistössä.

Juha Tamminen

VALKEAKOSKI | Riihimäen Nappulaseuran kasvatti Patrick O’Shaughnessy, 19, on tehnyt tänä keväänä liigadebyyttinsä Myllykosken Pallossa vahvasti ja arastelematta.

Hän on ottanut pelipaikan oikeana laitapakkina kahdella voitolla sarjan aloittaneessa Mypassa. Viimeksi Mypa raivasi tiensä Suomen cupin puolivälieriin kukistamalla Hakan jatkoajalla.

Riihimäellä tähän kevääseen asti asunut Patrick O’Shaughnessy sai pääsarjan tulikasteensa heti avausottelussa 15. huhtikuuta Turun Palloseuraa vastaan.

– Vähän jännitti aluksi, kun oli ensimmäinen liigapeli. Pelini lähti yllättävän hyvin liikkeelle ja tuli onnistumisia. Huomasin kuitenkin heti, että tempo ja kovuus on ihan erilaista verrattuna Kakkoseen, kertoo O’Shaughnessy.

Mypan valmentaja Toni Korkeakunnas kehuu laitapakkinsa otteita.

– Loistava esitys. Hän pelasi heti avausottelussa kuin olisi pelannut aina näitä pelejä, Korkeakunnas sanoi.

Patrick oli edelliset kolme kautta HJK:n A-nuorten ryhmässä ja viime kausi sujui Klubi 04:n Kakkosen joukkueessa.

– Viime kausi meni ihan hyvin itseltäni ja koko joukkueelta. Pelasin 25 ottelua, sillä vain korttitilin täyttymisen takia olin yhden pelin sivussa, hän sanoo.

– Soittelin itse keväällä Mypaan ja kysyin, pääsisikö näytille. Olin testileirillä kolme viikkoa ennen kauden alkua. Purin sopimuksen HJK:n kanssa ennen testiin tuloa, koska siellä ei olisi tullut peliaikaa. Tein Mypan kanssa sopimuksen (1+1 vuotta) ennen sarjan alkua.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ