Cocks palloili SM-pronssille

Jani Tuominen johti keltapaidat SM-pronssille Siuntiossa lauantaina.

jorma vainio

AAMUPOSTI | Riihimäen Cocks sai yhden tavoitteensa kolmesta täyteen, kun se juhli lauantai-iltana pronssisia käsipallon SM-liigamitaleja Siuntiossa. SIF kaatui toisessa osaottelussa 24–26 (12–13) ja näin kahden pelin yhteismaalein 59–49.

– Nämä molemmat olivat kahden väsyneen joukkueen kohtaamisia. Me hyödyimme nyt varmasti siitä, että saimme aloittaa kotona, Cocksin valmentaja Toni Kallio toteaa.

Cocks sai eron jo perjantai-iltana niin suureksi (8 maalia), että se jätti Siuntiolle kovan työn lauantaille. Siuntiossa Cocksin puolustus piti hyvin heti alusta lähtien, ja joukkue iski myös muutaman maalin kaulan pian. SIF tuli pikkuhiljaa lähemmäksi, mutta ei päässyt koskaan edelle.

– Tasatilanteessa he taisivat käydä jälkimmäisen pelin sisällä, mutta kokonaismaaleissa olimme koko ajan johdossa.

Kallio kiitteli erityisesti joukkueensa puolustusta, joka oli hänen mukaansa koko pudotuspelien ajan hyvällä mallilla. Hyökkäyksessä Gheorghe Safronii ja Matias Savinainen maalasivat kuusi mieheen. Hyvin jatkanut Reima Nieminenkin osui lauantaina neljästi. Antti Valo ja Jani Tuominen tekivät kolme mieheen ja pömpeliä pöllyttivät myös Antti Rogenbaum, Osmo Tuomi sekä Roni Syrjälä.

SIFiltä Johan Skogberg osui kuusi kertaa.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

toimitus