Suuntaatko kesäfestareille? – Katso festarikalenterista parhaat vinkit

Kesän musiikkitapahtumia riittää ympäri Suomea. Kalenteri auttaa pysymään kartalla.

Mietitkö mille festareille kannattaisi tänä kesänä matkustaa? Apua valintaasi saat musiikkitietotopalvelu Meteli.netin festarikalenterista. Meteli.net on koonnut verkkoon kotimaan kiinnostavimmat festivaalit ja kaikki ulkomaiset tärpit verkko-osoitteessa Festarit.fi Sivusto lupaa, että palvelu on maan kattavin. Festivaalit on haettavissa kuukausikohtaisesti tai a:sta öö:hön. Festareiden kiinnostavuutta voi myös arvioida myös hakemalla tapahtumia bändikohtaisesti. Esimerkiksi Apocalyptica keikkailee kesäkuun alussa Kivenlahti Rockissa, kesäkuun lopussa Riihimäki Rockissa, heinäkuun alussa Ruisrockissa ja Pyhäniemessä sekä Karjurockissa.

Toukokuussa pääkaupunkiseudulta löytyy 28 eri karttaan merkittyä tapahtumaa, Keski-Suomesta kolme ja Pohjanmaalta seitsemän. Tapahtumakalenteri kertoo lyhyesti festivaalitapahtuman keskeiset tiedot ja ohjaa tietoa etsivän festivaalin kotisivulle.

Kesäkuussa festarisuma pääsee kunnolla käyntiin. Pääkaupunkiseudulla tapahtumia on jo 58, Pohjanmaalla 13 ja Pohjois-Suomessa neljä. Lisäksi festivaalikohteita on myös listattu muista Pohjoismaista.

Lisäksi sivusto tarjoaa keikkauutiset ja festariraportit sekä mahdollisuuden kommentoida ja jakaa kuvia.

Millä kesän festereista aiot käydä? Ota kantaa!

Anonyymi