Heinonen: Uuden Porin-radan lähtöpiste sopisi Riihimäelle

AAMUPOSTI | Helsingin ja Porin välille kaavailtu uusi raideyhteys voisi kansanedustaja Timo Heinosen (kok.) mielestä kulkea Riihimäen kautta.

Uutta rataa pitäisi rakentaa selvästi vähemmän kuin jos lähtöpisteenä olisi Helsinki. Matka-aika olisi silti vain kymmenisen minuuttia hitaampi.

Heinonen aikoo viedä kansalaispalautteestaan saamansa idean ainakin Hämeen liiton tutkittavaksi.

Jos Helsingin-Porin-rata piirrettäisiin Forssan kautta, se kulkisi jo rakennetun alueen läpi. Riihimäen ja Forssan välillä linjaus osuisi koskemattomille seuduille, jotka radan ansiosta saattaisivat houkutella esimerkiksi teollisuutta.

Timo Heinonen ei usko Helsingin-Porin-radan toteutuvan aivan lähivuosina.

Eri vaihtoehdot kannattaisi hänen mielestään kuitenkin selvittää jo nyt.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Kommentit

No niin heinonen tee sitten asialle jotakin. Olet kovasti esittämässä kaikenlaisia ehdotuksia mutta missä tulokset?
Olit huolissasi Hämeenlinnan opettajakoulutuksesta mutta et tehnyt asialle mitään. Ja moni muu asia saimaannorpasta alkaen. Koulukiusaamisesta tekemäsi alote taitaa olla ainoa jonka olet eduskunnassa vienyt eteen päin.

Ei siihen tarvita kansanedustajan titteliä että osaa kauhistella tai keksiä parannusehdotuksia.

Päivittely ei riitä vaan tarvitaan näyttöjä.

Tulos tai ulos

ettekö tajua heinosen nuoleskelevan tulen suurkunnan äänestäjiä, haluaa mahdolliseen uuteenkin kunnan hallitukseen.

aapeli, entinen nettomaksaja

Ministeri Virkkusen? Toki toki! Sehän on ilmeistä.

Ensin luvataa kaikkean hyvää ja edistystä -> sitten lakkautetaan koko kaupunki tai kunta. Silleen se on Hoolla ennenkin menny.

DoloreS

Heinonen muisti kommentoida, että hänkin oli väkevästi vaikuttamassa
Riksun ratahankkeeseen.
Käytti se pari ministeriä kahvilla ja muisti korostaa, että se on pitkään ollut
kokoomuksen ykköshankkeita, ei kahvittelu.
Ei ministeriainesta; katkera Gustafssonille.

zoomix

Vaikka asioiden eteen on jo tehty kauan töitä ja monen ihmisen ja puolueen voimin, ja kun jokin asia toteutuu, niin Heinonen ottaa aina kunnian itselleen. Aina! Kyllä yhden kansanedustajan vaikutusmahdollisuudet on vähäiset, mutta kun uutisoidaan aina kaikki Heinosen vaikutusvallalla aikaansaaduksi, niin alkaa jo ärsyttämään. Kun kaikki kuitenkin tietävät miten oikeasti asiat etenevät Arkadianmäelläkin.

torvi

Teollisuutta...hahah.... Pitääkö sitä teollisuutta joka paikkaan työntää ? Missäs se ilmoitus Lopelle tulevasta teollisuusjätistä ? Varmaan Heinonen on muistanut röyhistellä, että hänellä oli tässä sormet pelissä myös ? Mitä tämä Heinonen on oikein saanut aikaansa ? Ei mitään...

Hejaa Sekoomus

Yhdyn edellä olevaan. Avauksenahan Heinosen ehdotuksessa ei muuten ole mitään vikaa. Sillä näivettyyhän Suomi, jos täällä ei mitään uutta rakenneta.
Ajatelkaapa vaikka sitä, miten paljon kyseinen ehdotus tuo kauppaa, teollisuutta ja ihmisiä rautateiden vaikutuspiiriin? Paljon pöllömpiäkin avauksia vuosien mittaan on nähty, mitä tämä kyseinen on.

Yxs?, Riihimäeltä

Ja avaukseksi jää. Heinonen on toisen kauden kansanedustaja. Luulisi että olisi jo kertynny jotain näyttöä. Vaan ei. Suuret on puheeet pienet tulokset.

Omassa kunnassa kokoomus alotteet on jääradan pukukoppeja tai Earth Hour valojen sammutus kamppanja ym. Siitä on kehäradan rakentaminen kaukana.

Kqvik

No varmaan niillä hurjilla korkotuloilla, mitä karvaranteilta saadaan,
alakoulunopettajat sanoi, että se on hyvä bisnes,"fantsua, hei me tienataan tällä".
Sitäpaitsi mitään rataa ei tarvita, koska teollisuustuotanto tulee supistumaan entisestään, vasemmistohallitus verottaa kaiken mahdollisen toimeliaisuuden kuoliaaksi, kukaan ei pysty,eikä halua investoida "Euroopan Pohjois-Koreaan"

aapeli, entinen nettomaksaja

Taitaa Timo Heinosella olla eniten näytöjä tällä alueella. Meidän perheen lapsenlapset ikuisesti tyytyväisiä Heinoselle Harjunrinteen koulun valtion tuki asiasta. Ja jäähalli rahankin hän kerran jo hoisi Riihimäelle mutta kaupunki lykkäsi tekoa. Toivottavasti saadaan vielä uudestaa. Myös tämä esitys erittäin mielenkiintoinen tulevaisuus asia. Sellasia tarvitaan.

Raimo

Ihan kaikkea ei poliitikon suusta kannata uskoa. Harjurinteen saneeraus oli suunniteltu ja budjetoitu jo vuosia ennen kuin Heinonen tajusi siinä oivan näytön paikan omien poliittisten intressiensä pönkittämiseen. Asiaan vaikuttivat tosiasiassa ihan muut tahot. Pisteet keräsi - jälleen - Heinonen.

Heinosen tapana on viedä pisteet toisten aikaansaannoksilta kuin tikkari lapsen kädestä.

Jorssi

Mikko Lund on tavattoman ylivoimainen politiikko alueella.
Mitä Mikko lupaa, niin sen hän myös tekee; toisinkuin kaikenkarvaiset
kokoomuksen ministeripyrkyrit ja muut kellokkaat.
Nytkin hänellä on monta rautaa tulessa.

Mikossa on voimaa