Asiasanasta lisää

"Tarkoitus pitää auki myös talvella" – Helsinkiin aukesi uusi iso kattobaari terasseineen

Más Rooftop Barista löytyy vieraiden käyttöön kaukoputki ja kiikareita, joilla kaupunkia pääsee tähyilemään tarkemmin.

_

Más Rooftop Barin sisätiloissa on 50 asiakaspaikkaa.

_

U:n muotoiselta terassilta avautuu näkymät kolmeen eri suuntaan.

_

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Jussi Vehkasalo

Ota yhteyttä

Tällainen on Hyvinkään keskustan uusi ravintolahaastaja – 2Puun keittiömestari poimii kuusenkerkkiä ja tekee makkaratkin itse

2Puuta kisaa Hyvinkäällä pitkään toimineiden ravintoloiden kanssa. Tuomme kaupunkiin uutta maustetta ja rohkeutta, Samuli Eskola (vas.) sanoo. Keittiömestari Toni Ylärakkolan tausta on nimekkäissä helsinkiläisravintoloissa.

Ari Peltonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Katri Porttinen

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Hyvinkään keskustaan avautuu toukokuussa uusi ravintola 2Puuta Bistro & Bar – helsinkiläisyritys vakuuttui Hyvinkäästä: "Todella mielenkiintoinen ja kasvava"

Heinäsirkat ja sammakot maistuvat riihimäkeläisravintolassa – etnisten määrä alueella nousussa

Kumar Khatri on yksi Pahungharin omistajista.

Heidi Kajander-Maavuori

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Heidi Kajander-Maavuori

Ota yhteyttä

"Lähentelyä ja lääppimistä, voi johtaa vakaviinkin tekoihin" – Tunnettu ravintoloitsija haluaa avointa puhetta yökerhojen vaietusta ilmiöstä

Ravintoloitsija, dj ja kulttuurivaikuttaja Toni Rantanen kertoi julkisessa Facebook-päivityksessään havainneensa ikävän ilmiön ravintoloissa yleistyneen viimeisen vuoden aikana. Kuva ei liity juttuun.

Arkistokuva

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Kaisa Paastela

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Turvapaikanhakijoiden seksuaalirikokset: Alaikäisten uhrien määrä yllätti tutkijan – "Merkittävä osuus"Joka kolmas nuori nainen on törmännyt seksuaaliseen häirintään – Nollatoleranssi on vieras käsite työpaikoillaTakseihin oksennetaan nyt jopa kymmeniä kertoja yössä - vakuutus voi korvata mokan

Hyvinkään keskustaan avautuu toukokuussa uusi ravintola 2Puuta Bistro & Bar – helsinkiläisyritys vakuuttui Hyvinkäästä: "Todella mielenkiintoinen ja kasvava"

Kassatalossa (oikealla) toimi vielä 2009 muun muassa Elisan myymälä, sittemmin samalla paikalla on nähty useita eri ravintoloita. Helsinkiläisyritys avaa tähän bistronsa toukokuussa.

Mirja Hynninen/arkisto

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Katri Porttinen

Ota yhteyttä

Ei ole ihan sama, millaista kakkua teen kanssa tarjoillaan

Euroopan teehuoneissa on jo pitkään harrastettu ruoan ja juoman yhdistämistä harmoniseksi kokonaisuudeksi. Nyt tätä pairing-ajattelua sovelletaan Teehuone Sylviassa, jossa eri kakuille on omat suositellut teelajikkeensa, Helena Niemelä (oik.) kertoo. Kakkujen suunnittelusta on vastannut Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Jaana Koivuranta-Härkönen.

Mia Lagström

"Uudet ja ainutlaatuiset konseptit Suomessa" – kolme nimekästä ravintolaketjua tulee Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaalle ensi vuonna avattava Ajisen ramen -ravintola on ketjun ensimmäinen paikka Pohjoismaissa.

Finavia / lehdistökuva

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Ota yhteyttä

Helsingin ydinkeskustaan aukeaa kolme uutta ravintolaa

Hanko Sushi Bar on jo auennut Stockmannille, Alex Niemisen isännöimä Ooh La Laa -ravintola aukeaa 17. huhtikuuta ja Viviane Kallion emännöimä Comptoir Farouge -ravintola 27. huhtikuuta.

_

Jesper Björkell tuntee sushit.

_

Hanko Sushi Bar on jo auki.

_

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Jussi Vehkasalo

Ota yhteyttä

Parsaa purraan nyt Helsingissä – katso klassikkoravintolan samppanja-parsakeiton resepti

Ravintola Kappelin keittiömestari Jussi Kuuluvainen ja pellillinen valkoista parsaa. Parsa on kevään herkkuruokaa ja se näkyy ravintoloissa.

Jussi Vehkasalo

Pöydän voi kattaa parsapitoisia annoksia varten vaikka näin.

Jussi Vehkasalo

Keittiömestari Jussi Kuuluvainen paistoi kampasimpukoita, jotka pulahtivat samppanjalla maustettuun kuohkeaan parsakeittoon.

Jussi Vehkasalo

Paahdettua kuhaa valkoisen ja vihreän parsan kera.

Jussi Vehkasalo

Vihreä parsa kasvaa vapaasti maanpinnalla, valkoinen parsa mullan alle peiteltynä.

Jussi Vehkasalo

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta Tilaa Kirjaudu Sisään
Written by:

Jussi Vehkasalo

Ota yhteyttä