Toimintaamme keväällä ja kesällä 2012

MLL Hyvinkään toimintaan ehtii osallistua vielä n. kuukauden ajan ennen kesätaukoa.

Yhdistyksemme järjestää viikoittain Kaiken Maailman Perhekahvilan (KMP) maanantaisin klo 9.30-11 Perhekeskus Pikku-Veturissa. Touko-kesäkuun KMP:n ohjelmassa on lähinnä rentoa oleskelua ja jutustelua, mutta 11.6. on vielä tuote-esittely. Tarkempia tietoja ohjelmasta löytyy osoitteesta http://hyvinkaa.mll.fi/lapsi-ja-perhetoimintaa/. Kevään viimeinen perhekahvila pidetään 18.6. ja tämän jälkeen alkaa elokuun puoliväliin jatkuva kesätauko.

Ennen kesätaukoa olemme vielä mukana Pikku-Veturin kirpputoritapahtumassa to 7.6. Se on samalla kesäkuun liikuttava kuukausitapahtumamme. Kirpparitapahtuman ohjelmassa on mm. ohjattua liikuntaa sekä Karppa-karhun esitys - tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy jutun yhteydestä.

Vaikka kesätauko kolkutteleekin jo lähellä, on syksyn toiminnan suunnittelukin aloitettu. KMP:t jatkuvat maanantaisin 20.8. alkaen ja syksyn liikuttavista kuukausitapahtumistakin on ollut puhetta. Syksyn suunnitelmiin ehtii vielä hyvin vaikuttamaan. Se onnistuu joko kotisivujemme kautta osoitteessa http://hyvinkaa.mll.fi/ tai yhdistyksemme facebook-sivulla https://www.facebook.com/groups/175398372496126/