Málagaan valtava dinosauruskokoelma, Málaga viaja al Jurásico

La Opinion-lehden sivu 24.4.2012

Risto Kangas

Risto Kangas

Risto Kangas

Risto Kangas

Málagassa pääset tutustumaan 28.4.-24.6.2012 aikana ennennäkemättömän suureen dinosaurusten, liskojen, muinaisten kalojen ja muinaisten nisäkkäiden kokoelmaan. Näyttely järjestetään Málagan juhla- ja kongressitalossa. Siinä on nähtävissä 10.000 vuotta vanhoja nisäkkäitä, 25 miljoonaa vuotta vanhoja kaloja sekä 125 miljoonaa vuotta vanhoja matelijoita. Näyttely sopii myös lapsille. Mukana näyttelyssä on eri puolilta maailmaa löydettyjä fossiileja. Näytteillä olevat dinosaurukset voivat olla yli 27 metriä pitkiä. Voit myös ostaa ihan oikean dinosauruksen hampaan. Suurimman dinosauruksen pään pienuutta ei voi olla hämmästelemättä. Tällä dinosauruksella täytyi olla myös tosi pienet aivot.

Näyttelyyn pääsee Málagan ja Fuengirolan välillä kulkevalla Renfellä, lähijunalla myös suoraan Victoria Kentin asemalta. Sieltä on kävelymatka moottoritien alta tunnelista kongressitaloon. Suosittelen aurinkorannikolla kävijöille. Ottakaa kamera mukaan!

Näyttely on auki ma-pe 10-14 ja 17-20 ja la, su 11-20, pääsymaksu 7 €.

Hyvinkään seudun Espanjan ystävät

Hyvinkään seudun Espanjan Ystävät on perustettu vuonna 1990.

Yhdistyksen tarkoituksena on ystävyystoiminnan lisääminen yhdistyksen ja Espanjan sekä espanjankielisten maiden välillä.

Yhdistys ei pyri toiminnallaan taloudelliseen voittoon.

Hallitus

Kokoontumispaikka

Yhteystiedot

Opiskele espanjaa verkossa, esim.http://www.donquijote.org/lengua-espanola/