Marttailta Hirvimajalla 24.5.

Hyvinkään Marttaklubin nyt jo perinteeksi muodostunut "varvasilta" järjestetään tänään, to 24.5. klo 18 alkaen Ahdenkallion Hirvimiesten majalla, Hirvimajan tiellä.

 

Ota mukaan oma pesuvati, jos haluat tehdä jalkakylvyn. Lisäksi voit ottaa mieluisaa kynsilakkaa, niin saat saman tien kauniit, lakatut varpaankynnet! Kesäisen kauniilla, hoidetuilla jaloilla on ihana kulkea kesään! Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat jäsenet!

Hyvinkään Marttaklubi

Hyvinkään Marttaklubi ry on yksi neljästä hyvinkääläisestä marttayhdistyksestä. Meitä n.80 jäsentä. Monipuolista toimintaamme ovat mm. käsitöihin, liikuntaan, kulttuuriin ja muuhun mukavaan yhdessä tekemiseen liittyvät marttaillat ja yhteiset retket. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Helka Kesälä, sähköposti helkari66(a)gmail.com ja sihteerinä Ani Tamminen, sähköposti ani.tamminen(a)gmail.com Yhdistyksen sähköpostiosoite on marttaklubi.hyvinkaa(a)gmail.com Kokoontumisistamme ilmoitamme Aamupostin yhdistyspalstalla. Marttailta n. kerran kuukaudessa, yleensä vanhan kirkon sivusalissa. Seuraa ilmoituksiamme ja tule mukaan!