Maximon - heinäkuun kissa

Hyvinkään eläinsuojeluyhdistys julkaisee kuukausittain 'henkilökuvan' yhdestä löytöeläintalon asukkaasta. Lue Aamupostin Kumppanit-sivulta mielenkiintoisista kissapersoonista ja tule tutustumaan eläimiin paikan päälle löytöeläintalon Avoimiin oviin sunnuntaisin klo 13-15.

_____________________________________________________________

Saanko esitellä itseni: olen Maximon, musta, puolipitkäkarvainen, komeankokoinen kissapoika, parhaassa aikuisiässä. Asustan kissakodin yläkerrassa omassa huoneessani, koska olen äärimmäisen herkkä ja epäilevä luonteeltani. Säpsähtelen outoja ja kovia ääniä, pelkään uusia tilanteita ja muutoksia. Ne saavat minut varuilleni ja vetäytymään huoneen perimmäiseen turvanurkkaan. En osaa sanoa, olinko jo pentuna näin säikky, vai johtuuko kaikki aiemmista olosuhteista.

Muuten kyllä tykkään silittelystä ja rapsutuksista ja nautin kun turkkiani harjataan. Siinä onkin paljon työtä, ettei se vaan pääse takkuuntumaan. Olen myös oppinut muutamia yksinkertaisia kissojen juttuja, kuten syvävenyttely, peiton alle piiloutuminen ja mattojen kasaaminen. Kehräämistä vielä hieman harjoittelen, mutta pääsääntöisesti sekin jo sujuu. Olen nykyään terve, vatsani pysyy kunnossa yksinkertaisella ruokavaliolla, turkkini kiiltää. Olisiko jo aika siirtyä eteenpäin, olla avoin uudelle ja ottaa vastaan haasteita?

Niin, se tärkein. Etsin rauhallista kotia, jossa ei olisi muita nelijalkaisia. Toki olisin upea liikkuva sisustuselementtikin, mutta ethän halua minua vain ulkonäön perusteella? Kyllä kissan terveys ja persoonallisuus ovat monin verroin tärkeämpiä valintaperusteita. Tule tapaamaan minua, katsotaan sitten koemmeko keskinäistä sielujen sympatiaa!   

******************************************************************************

Maximon on pitkällisen etsinnän jälkeen löytänyt kodin!