Keskustelut

Hyvinkään ampuja ei ole kertonut syytä tekoonsa

HYVINKÄÄ | Hyvinkäällä lauantain vastaisena yönä kaksi ihmistä surmannut ja seitsemää haavoittanut 18-vuotias hyvinkääläinen mies ei ole kertonut syytä tekoonsa.

Mies on tunnustanut teot ja sanonut valinneensa uhrinsa sattumanvaraisesti.

Lue koko juttu

toimitus
8 kommenttia Kommentoi

Kommentit

28.5.2012 00:37

Suomessa on yli 300.000 verenhimoista metsästäjää ja aseita moninkertainen määrä siihen päälle. Aseita on helppo pölliä huolimatta asekaapeista, esim faijalta niinkuin nytkin. Nähty on.

Metsästäjät voisivat häipyä pohjoisnavalle turrakkoineen, meno varmaan rauhoittuisi tässä surullisenkuulussa marhalandiassa

28.5.2012 16:07

XYZ Hakeudu hoitoon.

29.5.2012 09:25

Mihin hoitoon? Ne rahat käytettiin Kreikan pankinjohtajien lihottamiseen.

Kansa köyhtyy kun käteinen-katainen ja verkkosukka-jutta jakaa pussit levällään pitkin eurooppaa suomalaisten verorahoja. Ahdistus lisääntyy, mutta sepä ei herroja kiinnosta kun palkka tulee silti ihan varmasti.

Syksyllä paukkuu seuraavan kerran.

29.5.2012 10:07

Jos aivopierusi oli provo, se oli huono sellainen. Jos taas olit tosissasi, elät tosielämästä vieraantuneena jossain kuplassa.

29.5.2012 10:14

Kirjoituksesi on todellakin loukkaava, ajatellen niitä vastuuntuntoisia metsästyksen- ja ampumaurheilun harrastajia kohtaan.
Olen itsekin aikoinaan harrastanut vähäisemmässä määrin metsästystä, sekä aktiivisesti ampumaurheilua.
Kertaakaan sinä aikana (n.10v.), mitä metsästystä harrastin, en itse, eikä kukaan muukaan tapaamani täyttänyt väitettäsi, "verenhimoinen".
Mutta niiden n.40v. aikana, mitä olin aktiivina ampumaurheilussa, yhden kerran jouduimme ajamaan radalta pois erään, joka tarkastaessaan ampumaansa taulua, lausui muutaman sanan, mitkä ei kuulu sen lajin henkeen, eikä piiriin. Senjälkeen kyseistä henkilöä en missään ampumaradalla tavannut.
Lopuksi voin oikaista vielä käsitystäsi ampumaurheilusta siinäkin, että laji itsessään on myös paljon, paljon muuta mitä lajia tuntematon ei valitettavasti tiedä. Ja siks`toiseks`, ampumaurheilu eri muodoissaan on ollut, ja on erittäin tiukkojen sääntöjen rajaama, ja sen lajin harrastajat jo itsessään tajuavat sen, miten he aina ja kaikkialla toimivat, että laji myös sellaisena tulee säilymään.

28.5.2012 17:35

OK mutta vasta teitin yli kolmensadantuhannen jälkeen. Kun tärkein ja rakkain harrastuksenne on riistää henki viattomalta luontokappaleelta tuliaseella niin se jos mikä vaatii pikaista hoitoa. Metsästys on kaunisteltu nimitys villieläinten murhaamiselle

reilua olisi saalistaa paljain käsin muttette siihen tietenkään pysty tai edes jousipyssyllä niin saalistettavalla olis jotain mahdollisuuksia

28.5.2012 20:01

Pitää muistaa että luvallisilla ampuma-aseilla tapetaan Suomessa keskimäärin 2-4 ihmistä vuodessa.
Luvattomilla 8-10 ihmistä.
PUUKOILLA ja LEIPÄVEITSILLÄ yms. n. 50 ihmistä..
Rattijuopot tappaa keskimäärin 100 ihmistä vuositasolla..
Eli vaikka olisi aseiden täyskielto niin säästyisi ehkä nuo 2-4 henkeä.. tosiasiassa nekään ei säästyisi vaan hullut hoitaisi homman luvattomalal aseella tai puukoin..
Samainen aseiden täyskielto johtaisi viidessä vuodessa kymmenien ihmisten liikennekuolemiin ja 10 vuodessa määrä moninkertaistuisi.. hirvikolareissa...

Yhteiskunnan olisi ennemminkin puututtava syihin miksi noita kauheuksia tapahtuu.. kokoomus ajaa parhaillaan Suomea kurimuksen, sen seuraus on valitettavasti juuri hyvinkään tapahtumien tyylistä.. ihmiset kun ajetaan ahdinkoon niin kaikenlaista tapahtuu..
Kokoomus jakaa verovaramme Saksan ja Ranskan pankeille ja samaan aikaan terveyden huoltoamme supistetaan kun ei ole mukamas rahaa, pahiten kärsii juuri psyykehoitoa tarvitsevat, sekä eläkeläiset ja työttömät.

29.5.2012 11:00

Tarvitseeko hullut ja sairaat ihmiset jonkin syyn tekoonsa?

Löytyykö tuommoisiin hirmutekoihin syytä????

Ei muuta, kuin sairaille ihmisille ajoissa apua ja lukkojen taakse, jottai eivät ole vapaallajalalla uhkaamassa muita ihmisiä olemassaolollaan.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.