Anttilaa kynnelle

Kommentoi 6

Timo se vaan horisee, ja kun alkavat tutut virpoo, ei Timolle käy hoputus. Lukkoo meni poika rukka, hermo meni ku omaakin allia kuristaa, mutta sitten puhutaan vaan kreikan allin kusetuksesta.

No, tuli sitten teuvon arska, tunnettu sellun pilaaja, mies jota ilman saha on lirissä kuin entisen polisiin tutka lukossa.

Tuli julki villinpuoleinen juttu. Teuvon arska nautiskeli tutun virvokkeita, itse tarjosi tutuille viskiä, ja olipa mukana entinen sylvikin. Unohtuko hetkeksi verojen hoivaaminen ja kaiken maailman hallit kuluineen. Ei unohtunut.

Uutisista saimme lukea kuinka nyt on tuttu vihoissaan. Pahoittelee ku kaveri kehtaa julkisesti hattu vinossa tupakoida kessua kuin hekottava pappi hattulan virtausjuhlissa.

Oli ollut villi paari, viritelty hattua ja otettu vodkaa jäillä. Ilta oli tolkutonta muljotusta, hattua viriteltiin ja porukalla veisattiin alttona. Meinas tulla sellosta fagotti, piti sussua tukea.

Luvattomassa paikassa vierailevana huttusena. Siellä oli tupakoitu kessua, jututeltu vielä vihdinpuoleisia tuttuja. Jälkeen päin julkisuudessa kovasti kysyttiin että oliko piiskattu virpiä kylliksi. Lopuksi oli kuuleman mukaan annettu sitten vanua arville kerran hauskanpito tuttua vihlasi.

Nyt Teuvon arska vakavana julkisuudessa kyselee: Oisko ollut parempi vaan jututella tuttua virossa kuin  heilua vellun pidoissa. Eihän siellä mitään juotu kunhan vain syötiin villen pitopalvelun vellun pottuja villin kuhan kera. Jälkkäriksi oli viikunoita ja vattuja. Mitä naisiin tulee niin eihän se ku vappulan regina sano et vilkuta mulle, niin ja voihan sitä aina tutuille vipata. Oli siellä muidenkin tuttuja virtanaan.

Onko Teuvon arska väärinymmärretty sotamies rannalla, vai vain tavallinen vallu pihalla? Mikä nyt on selvää, niin ei Teuvon arska ole vihreänuttuinen vihtori lettunen.

-romppu-


Image: Pixomar / FreeDigitalPhotos.net

6 kommenttia Kommentoi

Kommentit

11.4.2012 10:23

Miten kuvituskuva liittyy aiheeseen?

12.4.2012 18:34

Hän on Vappu Pekonen, jolla on

12.4.2012 21:10

En löytänyt Harleytä ja naista tuohon hätään, piti tyytyä kevyemmin motorisoituun kinkunkuljetusvekottimeen ...kyllä se asiayhteys sieltä löytyy... ,-)

11.4.2012 17:08

Taitaa Markon puhdas aate vesittyä tai sitten on ollut vierailulla Kettusten vintillä kun nyt soittelee parvella toskaa. Sananmuunnoksilla Valtuustoon.

12.4.2012 18:48

Hauskahan tämä juttu on. Taitavat olla vastapuolueiden kannattajat heränneet tekemään kunnallisvaalipolitiikkaa tyhjänpäiväisine herjayrityksineen.

12.4.2012 19:39

Tsori, tsori, eekun mustaa huumoria, sarkasmia, tahallaan on ymmärretty väärin, mediapeliä, ajojahti...Voe tokkiisa voe, sanos savolainen.

Ei vaan, kiva huomata että täällä AP:n sivuilla myös joku lukee näitä. Olin jo huolestunut ku ei tullut mitään kommentointia, ei edes sitä yleisesti harrastettua ja poliittisesti korrektia - asianvierestä huutelua.

Näitä jorinoita kun kirjoittelen niin vaikka asia olisi kuin vakava niin asiaa ei tarvitse esittää p*sk*n jäykästi. Minusta kerrontaan on kiva kokeilla joskus erilaisi lähestymistekniikoita ja mahdollisesti värittää asia miellyttäväksi lukukokemukseksi. Toki jos kalikka kalahtaa niin sitten ne nimimerkin takaa älähtää. Aivan sama minulle, äliskööt. Tässä on kevät ja kunnallisvaalit lähenemässä - kevään normikiima potensiin vaalikiima = keskustelu kiihtyy, ainakin nimimerkkien takaa.

Minulla on ohjenuorana ollut vanha savolainen elämänviisaus:
"Tietpä mitä tahhaasa, niin se on älykkyyven merkki, jos sinulla on lystiä sitä tehessäs."

Ehkä tämä sanamuunnoskokeilu oli hiukan vaikea ja omaa verbaalinen kokeilu. Varmaan en tähän tyylilajiin enää palanne.

Katsotaan mitä sitä seuraavaksi keksisi. Kerran kuussa olisi tavoite kirjootella mieliä lämmittämään.

Kiitos ja anteeksi.
-romppu-

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.