Se päättää, joka maksaa, on yritysjohtajien periaate. Euro ratkaisee.

Guggenheimia ajoivat ne, joilla ei ollut rahaa vaan vaatimus: veronmaksajien pitää taata heidän velkansa. Kun veronmaksajat päättivät, etteivät maksa Guggenheimia, eurosta tuli väärä konsultti. Ratkaisu ei kelvannut velallisille.

Raha saa ratkaista

3 kommenttia Lisää kommentti

Muutoksen pelko on poliittinen polttoaine, joka ei lopu.

Vallantavoittelijat lupaavat menneisyyttä eivätkä tulevaisuutta. Donald Trump lupaa avata Amerikan ruostuneet terästehtaat, palauttaa autotehtaat Meksikosta ja sulkea rajoja ulkomaisilta tuotteilta.

Pelon politiikka toimii

11 kommenttia Lisää kommentti

Olin raskaana ja käymässä ultrassa. Kätilö kysyi, aionko osallistua yhdistelmäseulontaan. Lapsen mahdollisella vammaisuudella ei ollut minulle merkitystä, joten kysyin, oliko tutkimuksesta kenties vauvalle jotain hyötyä. Kätilö ei ymmärtänyt kysymystä.

Lupa tappaa

20 kommenttia Lisää kommentti

Kansanedustajien napsujen ottoa kauhistellaan, vaikka maan tapana on ottaa terävät ennen ruotsinlaivan seisovaa pöytää.

Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas) rakensivat pohjat ennen Ruotsin parlamentin puhemiehen illallista. Normijuttu.

Viina maistuu Ruotsissa

6 kommenttia Lisää kommentti

Läntinen maailma kuohahti, kun amerikkalaiset valitsivat itselleen presidentiksi julkkisliikemies Donald Trumpin. Vastoin odotuksia Trump onnistui ensin nousemaan presidenttiehdokkaaksi ja tuli valituksi maailman vaikutusvaltaisimpaan tehtävään.

Trumpin aika alkaa

5 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.