Demarit ja vasurit ovat naama punaisena vaatineet asumis- ja toimeentulotukimenojen kasvattamista valtionbudjetissa. Miksi? Virallinen selitys: ollaan köyhän asialla.

Todellisuus on tyystin toinen. Kummatkin puolueet hallinnoivat bulvaaneidensa kautta suurta vuokra-asuntomassaa. Ay-liike on toiminnassa yksi merkittävimmistä.

Törkeää rahastusta

6 kommenttia Lisää kommentti

Pontevalainen koripallo pyörii tällä hetkellä kahtalaisesti.

Naisjoukkueella menee pätevästi, mutta miehillä tökkii pahemman kerran.

Naisten liigassa pelaavaan ryhmään Ponteva panosti kiitettävästi. On koossa porukka, joka voi yltää ainakin parempaan kuin viime kaudella, jolloin sija oli viides.

Naisilla sentään kulkee

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

9 kommenttia Lisää kommentti

On vaikeaa myöntää ja vielä vaikeampaa hyväksyä sitä, että hyvä ei voita vaan paha ottaa useimmiten palkkansa.

Tosiasiat riisuvat monelta uskon ja saavat mielen epätoivoiseksi. Toisaalta tosiasioiden tunnustaminen on ainoa keino ongelmien ratkaisemiseksi.

Hajoaako onnela kriiseihin?

10 kommenttia Lisää kommentti

Viikko sitten sain puhelinsoiton Forssasta. Mieshenkilö soitti ja halusi kertoa terveisiä:

”Tunnustan nyt, että tuli viime vaaleissa äänestettyä sitä toista puoluetta, ja nyt kaduttaa niin pirusti. Enää en sitä virhettä tee”, hän kertoi ja mainitsi heillä olevan isompi kahviporukka, joka on tehnyt saman päätöksen.

Rinne teki ihmeen

14 kommenttia Lisää kommentti

Keskusta sai sotetaistojen yhteydessä läpi ikivanhan haaveensa maakuntaitsehallinnosta, mutta se ei käynyt helpolla. Pääministeri Juha Sipilä (kok.) kertoi julkisuuteenkin uhkauksensa, että hän menee presidentin puheille, ellei sopua synny.

Hihat paloivat

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.