Ikkunasta sen taas näen. Sieltä se tulee – naapurini juoksutrikoissa aamulenkiltä. Pitäisi kipaista kylpyhuoneeseen katsomaan, voiko kateudesta oikeasti tulla vihreäksi.

Itse olen juossut viimeksi joskus huhtikuussa. Tennismailaa olen pidellyt kädessä toukokuussa. Pyörälenkin pääsin sentään heittämään vielä heinäkuussa.

Kuka liikkuu, kuka ei

0 kommenttia Lisää kommentti

Isänmaallisen kuvaston kirkkaimpiin tähtiin kuuluu Tuntemattoman sotilaan vänrikki Koskela. Häntä pidetään suomalaisen miehen arkkityyppinä – vaitelias ja asiallinen perusmies, joka hoitaa velvollisuutensa.

Koskelaa on muistettu jälleen, kun uutiset välittävät kuvia turvapaikanhakijoista.

Nuoret miehet

69 kommenttia Lisää kommentti

Paikallislehden lajikirjo on laaja. Aamupostin urheilusivuilta löytyy pistooliammuntaa, hiihtoa, käsipalloa, pesäpalloa, jalkapalloa, motocrossia, tennistä, suunnistusta, mölkkyä, petankia, frisbeegolfia ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen.

Yksi pyyntö vielä

0 kommenttia Lisää kommentti
Miesten pesäpallon runkosarjassa suurimmat pettymykset (2) ja suurin iloinen yllättäjä (1) tulivat Pohjanmaalta.

Sijalle 4 tai 5 povattu Jymy-Jussit Seinäjoelta romahti sijalle 9. Sen vieruskaveri Koskenkorva oli myös aikamoinen mahalaskija, vaikkei sille paljon luvattukaan.

Joensuusta ei irti pääse

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomessa henkilöllä voi olla vain yksi osoite ja kotikunta. Niiden perusteella määräytyy esimerkiksi äänioikeus, osa tulonsiirroista ja perheen virallinen koko. Kyse ei siis ole pikkuasiasta, vaan isosta osasta perusoikeuksiamme.

Kaksi kotia, yksi osoite

38 kommenttia Lisää kommentti
Urheilutoimittajakin liimautuu usein vanhaan, tuttuun ja turvalliseen. Kun on aina juostu ja heitetty, se on sitä ainoaa oikeaa urheilua.

Kymmenisen vuotta sitten tässä toimituksessa herättiin yhtäkkiä lumilautailun kuumaan huumaan. Se tuli, näki, ja väkisin myös hyväksyttiin. Tulihan Hyvinkäälle olympiamitalia ja kunniaa.

Uudet lajit, tervetuloa!

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.