Tiistai 24.3.2015 - 18.30

TANSSIEN KOHTI KESÄÄ 2015

TANSSIASKEL – paso de baile RY järjestää lauantaina 25.4. Hyvinkääsalissa suuren tanssitapahtuman, jossa esiintyy upea noin 100 tanssijan joukko. Osallistuvat tanssiryhmät (16 ryhmää) koostuvat pääosin tanssin harrastajista, mutta joukossa on myös taitavia ammattilaisia. Esiintyjien joukossa on niin nuoria kuin aikuisiakin.

0 kommenttia Lisää kommentti

Työn sankarit

Kari Tolvasta (kok.) Espoosta ja Pauli Kiurua (kok.) Valkeakoskelta voi pitää suorastaan iskurityöläisinä. Tolvanen osallistui syysistuntokaudella hallintovaliokunnan ja lakivaliokunnan kaikkiin kokouksiin. Kiuru taas ei jäänyt kertaakaan pois sivistys- ja ympäristövaliokuntien työstä.

1 kommentti Lisää kommentti

Mikä on tärkeää

Olen tuntenut anoppini noin neljätoista vuotta. Emme ole sydänystäviä, mutta kuitenkin jollakin tapaa tekemisissä lähes viikoittain. Olemme tottuneet siihen, että hän on aina käytettävissä, kun ylimääräistä käsiparia tarvitaan.

15 kommenttia Lisää kommentti

Kultaa ja kunniaa

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) tuntee joukkonsa. Kun Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia äskettäin vierailivat eduskunnan valtiosalissa, puhemies kehui suomalaiskansanedustajien viime vuosien hiihtomenestystä Pohjolan parlamenttien hiihtokisoissa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Asiaansa sitoutuneita

Näinä päivinä eduskunnassa on useampia kahvitilaisuuksia. Eduskuntatyön nyt jättävät edustajat tarjoavat kahvia ja joskus kakkuakin hyvästellen samalla vanhaa työpaikkaansa.

Joukossa on edustajia, jotka ovat saaneet kansalaisilta valtakirjan kahden tai kolmen vuosikymmenen ajan.

6 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

45 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.