Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti

Me vanhat muistamme hyvin, kuinka koris-Hyvinkää tunnelmoi silloin muinoin Vehkojan ahtaassa ja tunnelmallisessa salissa.

Tahkon miehet ottelivat maan pääsarjassa huippumatseja. Ja tulihan niitä aikuisten SM-mitaleita tuolloin kaksi, SM-pronssit niin 1980 kuin myös 1981.

Tuli tunnelmaa Marttiinkin

0 kommenttia Lisää kommentti

Kaikki uudet kansanedustajat eivät ole aloittaneet kovin äänekkäästi. Hjallis Harkimo (kok.) on tähän mennessä puhunut vain kerran. Juha Pylväs (kesk.) ei ole ollut äänessä yhtään enempää, mutta on tehnyt yhden kirjallisen kysymyksen. Pronssin vie Susanna Koski (kok.) yhdellä puheellaan ja kahdella kirjallisella kysymyksellä.

Rinne puhui eniten

0 kommenttia Lisää kommentti

Kokoomus on erikoisessa tilanteessa.

Elina Lepomäki, toisen kauden kansanedustaja, on ilmoittanut haastavansa kesän puoluekokouksessa nykyisen puheenjohtajan Alexander Stubbin.

On erittäin poikkeuksellista, että istuva puheenjohtaja yritetään pakottaa syrjään.

Kapinat ja konsensus

5 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.