Isänmaallisen kuvaston kirkkaimpiin tähtiin kuuluu Tuntemattoman sotilaan vänrikki Koskela. Häntä pidetään suomalaisen miehen arkkityyppinä – vaitelias ja asiallinen perusmies, joka hoitaa velvollisuutensa.

Koskelaa on muistettu jälleen, kun uutiset välittävät kuvia turvapaikanhakijoista.

1 kommentti Lisää kommentti

Nuoret miehet

Paikallislehden lajikirjo on laaja. Aamupostin urheilusivuilta löytyy pistooliammuntaa, hiihtoa, käsipalloa, pesäpalloa, jalkapalloa, motocrossia, tennistä, suunnistusta, mölkkyä, petankia, frisbeegolfia ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Yksi pyyntö vielä

Miesten pesäpallon runkosarjassa suurimmat pettymykset (2) ja suurin iloinen yllättäjä (1) tulivat Pohjanmaalta.

Sijalle 4 tai 5 povattu Jymy-Jussit Seinäjoelta romahti sijalle 9. Sen vieruskaveri Koskenkorva oli myös aikamoinen mahalaskija, vaikkei sille paljon luvattukaan.

0 kommenttia Lisää kommentti

Joensuusta ei irti pääse

Suomessa henkilöllä voi olla vain yksi osoite ja kotikunta. Niiden perusteella määräytyy esimerkiksi äänioikeus, osa tulonsiirroista ja perheen virallinen koko. Kyse ei siis ole pikkuasiasta, vaan isosta osasta perusoikeuksiamme.

38 kommenttia Lisää kommentti

Kaksi kotia, yksi osoite

Urheilutoimittajakin liimautuu usein vanhaan, tuttuun ja turvalliseen. Kun on aina juostu ja heitetty, se on sitä ainoaa oikeaa urheilua.

Kymmenisen vuotta sitten tässä toimituksessa herättiin yhtäkkiä lumilautailun kuumaan huumaan. Se tuli, näki, ja väkisin myös hyväksyttiin. Tulihan Hyvinkäälle olympiamitalia ja kunniaa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Uudet lajit, tervetuloa!

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.