Ranskalaiset elävät syödäkseen. Me suomalaiset syömme elääksemme.

Intohimoinen suhtautuminen ruokaan heijastuu siihen, miten ruuan koemme. Ruoka on enemmän kuin ravintoa. Kun ranskalainen menee lounaalle, hän käyttää siihen puolitoista tuntia. Suomalainen kauhoo mahansa täyteen noutopöydästä puolessa tunnissa.

Ruuan alkuperä esiin

4 kommenttia Lisää kommentti

Keskiviikosta sunnuntaihin käytäviä yleisurheilun EM-kisoja olisi helppo lähteä arvostelemaan vähäpätöisiksi olympiavuoden välikisoiksi. Jos suosiolla unohtaa vähättelyteeman, kisoihin voi liittyä paljon muistelemisen arvoista tulevaisuudessa.

EM-kisoilla on arvonsa

0 kommenttia Lisää kommentti

Poliittinen eliitti on sivuttanut kansan päätöksenteossaan. Seurauksena ovat protestiliikkeet sekä Suomessa että kaikkialla Euroopassa. Kansalaisten mielipiteet ja näkemykset eivät ulotu päättäjien tasolle. Se näkyy erityisen selvästi EU:ssa, jossa komissio ja parlamentaarikot nostavat itsensä kansalaismielipiteen yläpuolelle.

Poliittinen eliitti unohtaa kansan

23 kommenttia Lisää kommentti

Koko ratkaisee, sillä vain suuri on mahtava. Vallan kasvulla ei ole rajoja.

Englanti irrottautuu EU:sta voidakseen kasvaa taas suureksi ja palauttaa Englannin englantilaisille. Brexitin kannattajat tuntevat itsensä liian pieniksi EU:ssa.

Vain suuri on mahtava

9 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.