Long Play paljasti (3.5.) miten Maahanmuuttoviraston käytännöt ovat ohjanneet viraston työntekijöitä tekemään kielteisiä päätöksiä. Helsingin Sanomat toi (7.5.) esiin minkälaista hyväksikäyttöä tästä on seurannut: moni turvapaikanhakija ja paperiton on joutunut myymään suomalaisille seksipalveluja.

Kun ihmisoikeuksilla ei ole väliä

31 kommenttia Lisää kommentti

Kätilöpisto suljetaan Helsingissä. Sädesieni pakotti oppilaat kotiopetukseen Ylivieskassa. Moni asuntokauppa päätyy käräjille homevaurioiden vuoksi.

Homeongelmat ovat valitettavan yleisiä, vaikka ongelmista on oltu tietoisia vuosikymmeniä. Hyväksi kuvitellut rakenneratkaisut ovat ajan kuluessa osoittautuneet toimimattomiksi.

Hyvää sisäilmaa ei saa riskeerata

8 kommenttia Lisää kommentti

Työuupumuksensa ilman sarvia ja hampaita lehtihaastattelussa tunnustanut kahden salkun ministeri Jari Lindström (ps.) sai rehellisyydestään suoranaisen palautetulvan. Positiivisia jaksamistoivotuksia tuli peräti yli 800. Harvoin poliitikko saa kieriskellä noin reippaissa suosion aalloissa.

Lindströmille palautetulva

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.