Intialaista kanaa, pystybaari ja paakkelseja Ravintolapäivässä

Maija Sakki (vasemmalla), Päivi Koppelmäki ja Minna Sakki-Eerola kehottavat vieraitaan popsimaan, maistamaan ja nauttimaan ravintolapäivän antimista.

Elise Saarikko

HYVINKÄÄ | Hyvän ruuan ystävien toive toteutuu vihdoin lauantaina 4. helmikuuta, kun Hyvinkäällekin avautuu Ravintolapäivänä tilapäinen herkuttelupaikka, pop up -ravintola.

– Yhdessä on hauska järjestää tapahtumia, joten nyt meillä on Makujen Talvikarnevaalit koko perheelle, kertovat palopurolaiset naapurukset Minna Sakki-Eerola ja Päivi Koppelmäki.

– Tarjottavat ruuat ovat mahdollisimman pitkälle luomutuotteista tehtyjä omatekoisiin maustekurkkuihin asti, Sakki-Eerola kertoo.

Ravintolapäivän Talvikarnevaaleissa ei tarvitse vain syödä, sillä lapsille tehdään kunnon pulkkamäki pihapiiriin.

Lisäksi lapset saavat kyytiä ponin vetämässä ahkiossa tai hevosen selässä.

– Toivomme sään suosivan; kannattaa laittaa lämpimät ulkoiluvarusteet, että voi nauttia ja viihtyä tapahtumasta.

Ravintolapäivä saa jatkoa toukokuun 19. päivänä. Ravintolapäivän ruokapaikoista saa tietoa osoitteesta: ravintolapäivä.com.

Osoitteessa on kerrottu yhden päivän ravintoloiden menut ja hinnat.

Ravintolapäivä löytyy myös Facebookista.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Helsingissä ja muuallakin nämä ravintolat on keskustassa pääosin, tuonnehan ei edes pääse jos ei saa kyytiä.

Mutta hyvää ruokaa varmaan on.

autoton (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun