Intialaista kanaa, pystybaari ja paakkelseja Ravintolapäivässä

Maija Sakki (vasemmalla), Päivi Koppelmäki ja Minna Sakki-Eerola kehottavat vieraitaan popsimaan, maistamaan ja nauttimaan ravintolapäivän antimista.

Elise Saarikko

HYVINKÄÄ | Hyvän ruuan ystävien toive toteutuu vihdoin lauantaina 4. helmikuuta, kun Hyvinkäällekin avautuu Ravintolapäivänä tilapäinen herkuttelupaikka, pop up -ravintola.

– Yhdessä on hauska järjestää tapahtumia, joten nyt meillä on Makujen Talvikarnevaalit koko perheelle, kertovat palopurolaiset naapurukset Minna Sakki-Eerola ja Päivi Koppelmäki.

– Tarjottavat ruuat ovat mahdollisimman pitkälle luomutuotteista tehtyjä omatekoisiin maustekurkkuihin asti, Sakki-Eerola kertoo.

Ravintolapäivän Talvikarnevaaleissa ei tarvitse vain syödä, sillä lapsille tehdään kunnon pulkkamäki pihapiiriin.

Lisäksi lapset saavat kyytiä ponin vetämässä ahkiossa tai hevosen selässä.

– Toivomme sään suosivan; kannattaa laittaa lämpimät ulkoiluvarusteet, että voi nauttia ja viihtyä tapahtumasta.

Ravintolapäivä saa jatkoa toukokuun 19. päivänä. Ravintolapäivän ruokapaikoista saa tietoa osoitteesta: ravintolapäivä.com.

Osoitteessa on kerrottu yhden päivän ravintoloiden menut ja hinnat.

Ravintolapäivä löytyy myös Facebookista.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä