Suomen gastronominen historia on yllättävän pitkä - katso myös keittiömestareiden luksusreseptit

Aviopari Kari Martiala ja Helena Lylyharju nimeävät 10. yhteisen ruokakirjansa parhaimmakseen. He työstivät suomalaisen gastromian historiikkiaan kaksi vuotta. - Kiinnostavaa luettavaa kaikille kotimaisesta ruoka- ja ravintolakulttuurista kiinnostuneille, kaksikko vinkkaa.

Kari Martiala

Porvoolaisen Haikon kartanon bravuureihin lukeutuvassa Haikon härässä lisukkeilla on merkittävä roolli.

Kari Martiala

Ravintola-alan konkareiden loihtimassa länsirannikon salaattissa merenelävät pääsevät täyteen loistoonsa.

Kari Martiala

Pappilan hätävarasta tuli salonkikelpoinen klassikkoherkku Imatran Valtionhotellissa.

Kari Martiala

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kotimaisen gastronomian historia kerättiin yksiin kansiin.

Kari Martiala

Tervetuloa lukemaan Aamupostia!

Oletko näköislehden ja verkkopalvelun tilaaja? Jos, klikkaa TÄSTÄ.
Eikö sinulla ole vielä tilausta? Tee tilaus TÄÄLTÄ.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä