Torikadun ympyrässä kiertää yli sata jakeluautoa päivässä

AAMUPOSTI | Kuukauden ajan läpiajoliikenteeltä suljettuna ollut Torikatu avautui eilen, kun katutyöt Kankurinkadun ja Kutomokadun välillä valmistuivat.

Viimeistelytöitä on vielä tekemättä liikenneympyrässä Kankurinkadun risteyksessä sekä Suokadulla, mutta ne ei vaadi liikennejärjestelyjä.

Tekemättä on myös kevyen liikenteen väylä Torikadulla kauppakeskuksen vielä rakenteilla olevan keskiosan kohdalla. Väylän on määrä olla valmis keskiosan avajaisiin mennessä lokakuussa.

Niin ikään keskiosan rakennustöiden takia Prisman pysäköintihalliin ei toistaiseksi pääse ajamaan Torikadulta.

Torikadun uudistaminen maksoi vajaat miljoona euroa. Sillä rahalla sai muun muassa kaksi liikenneympyrää, joista toisessa yli sata jakeluautoa joka päivä peruuttaa ympyrästä kauppakeskuksen lastauspihalle.

Yksin Citymarketiin tavaraa tuo noin 40–50 autoa päivässä.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

"Peruuttaa liikenneympyrässä"! Ja tuollaisen kunnan kanssa pitäisi ruveta kuntaliimaukseen!

Loppilainen (ei varmistettu)

Yhden kerran jo melkein pääsin hengestäni jakeluauton alkaessa ykskaks' peruuttaa torikadun liikenneympyrässä. Kuka idiootti näitä ympyröitä oikein suunnittelee?

Säikähdyksellä ... (ei varmistettu)

Liikenneturvallisuuden vuoksi liikenneympyrä ei saa olla avara. Jos se on mukavan väljä niin ajonopeudet nousevat vaarallisen koviksi. Liikenneturvallisuus on avainsana kaikessa suunnittelussa.

Keinutuolinkulj... (ei varmistettu)

Sumppu mikä sumppu. Liikaa liian ahtaaseen paikkaan. Paperinpyörittäjät olleet asialla, käytännön ymmärrys on puuttunut alun alkaen. Mikki-Hiiri-ympyrät eivät toimi muuallakaan. Keskikoroke ei ole liikenneympyrä eli kiertoliittymä. Hyvä kirkonkylän suunnittelijat ja tekijät! Rahaa saa kyllä palamaan, eihän verorahoja riitä sitten todella tarpeelliseen.

Missäs sumputtajat (ei varmistettu)

Liikennesuunnittelu Hyvinkäällä on naurattanut ja naurattaa edelleen, ja niin kauan naurattaa kun siellä on samat insinöörit aasinhattuineen suunnittelemassa.

Torikatu on niin pilalla nyt, että ihan sama vaikka olisi kiinni kesät talvet, ei jaksa enää edes mennä sinne huvittumaan nillle vasemmallevilkuttelijoille ns. "liikenneympyröissä"

Rekka-Rastin liikenneympyräkin vihdoin valmistui, tosin parisen kilometriä väärään paikkaan. Tarvittaisiin radanvarsitien päähän.

jonottaja (ei varmistettu)

Mikä hemmetti oikein mättää siellä Riihimäen kaupungin teknisen virastossa virkamiehet ja luottamushenkilöt, kun Torikatu on kohta ollut suljettuna katutöiden vuoksi muutaman vuoden?
Ei tälläinen hölmöily vetele. Se on loputtava välittömästi!

Reijo Sutinen K... (ei varmistettu)

Sumputusympyrät eivät ole Torikadun ainoa ongelma. Kadun kaventaminen Hämeenkadun risteyksessä saa aikaan sen että oikealle ja vasemmalle käännytään käytännössä samalta kaistalta. Oikealle kääntyville on erotettu lyhyt kaista mutta vaikka sinne auto vielä sopisikin niin ei kaistalle pääse. Kunnanvaltuustoon pyrkivät saisivat esittää mielipiteensä Hyvinkään katuverkon rakentelusta ja sen onnistumisesta niin tietäisin ketä äänestän. Katutyöt ovat kalliita tehdä ja korjata.

Keinutuolinkulj... (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun