Torikadun ympyrässä kiertää yli sata jakeluautoa päivässä

Paikalliset
Kommentoi 7

AAMUPOSTI | Kuukauden ajan läpiajoliikenteeltä suljettuna ollut Torikatu avautui eilen, kun katutyöt Kankurinkadun ja Kutomokadun välillä valmistuivat.

Viimeistelytöitä on vielä tekemättä liikenneympyrässä Kankurinkadun risteyksessä sekä Suokadulla, mutta ne ei vaadi liikennejärjestelyjä.

Tekemättä on myös kevyen liikenteen väylä Torikadulla kauppakeskuksen vielä rakenteilla olevan keskiosan kohdalla. Väylän on määrä olla valmis keskiosan avajaisiin mennessä lokakuussa.

Niin ikään keskiosan rakennustöiden takia Prisman pysäköintihalliin ei toistaiseksi pääse ajamaan Torikadulta.

Torikadun uudistaminen maksoi vajaat miljoona euroa. Sillä rahalla sai muun muassa kaksi liikenneympyrää, joista toisessa yli sata jakeluautoa joka päivä peruuttaa ympyrästä kauppakeskuksen lastauspihalle.

Yksin Citymarketiin tavaraa tuo noin 40–50 autoa päivässä.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

7 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

4.8.2012 11:06

"Peruuttaa liikenneympyrässä"! Ja tuollaisen kunnan kanssa pitäisi ruveta kuntaliimaukseen!

4.8.2012 12:35

Yhden kerran jo melkein pääsin hengestäni jakeluauton alkaessa ykskaks' peruuttaa torikadun liikenneympyrässä. Kuka idiootti näitä ympyröitä oikein suunnittelee?

5.8.2012 05:07

Liikenneturvallisuuden vuoksi liikenneympyrä ei saa olla avara. Jos se on mukavan väljä niin ajonopeudet nousevat vaarallisen koviksi. Liikenneturvallisuus on avainsana kaikessa suunnittelussa.

5.8.2012 11:00

Sumppu mikä sumppu. Liikaa liian ahtaaseen paikkaan. Paperinpyörittäjät olleet asialla, käytännön ymmärrys on puuttunut alun alkaen. Mikki-Hiiri-ympyrät eivät toimi muuallakaan. Keskikoroke ei ole liikenneympyrä eli kiertoliittymä. Hyvä kirkonkylän suunnittelijat ja tekijät! Rahaa saa kyllä palamaan, eihän verorahoja riitä sitten todella tarpeelliseen.

6.8.2012 18:03

Liikennesuunnittelu Hyvinkäällä on naurattanut ja naurattaa edelleen, ja niin kauan naurattaa kun siellä on samat insinöörit aasinhattuineen suunnittelemassa.

Torikatu on niin pilalla nyt, että ihan sama vaikka olisi kiinni kesät talvet, ei jaksa enää edes mennä sinne huvittumaan nillle vasemmallevilkuttelijoille ns. "liikenneympyröissä"

Rekka-Rastin liikenneympyräkin vihdoin valmistui, tosin parisen kilometriä väärään paikkaan. Tarvittaisiin radanvarsitien päähän.

6.8.2012 22:32

Mikä hemmetti oikein mättää siellä Riihimäen kaupungin teknisen virastossa virkamiehet ja luottamushenkilöt, kun Torikatu on kohta ollut suljettuna katutöiden vuoksi muutaman vuoden?
Ei tälläinen hölmöily vetele. Se on loputtava välittömästi!

7.8.2012 09:10

Sumputusympyrät eivät ole Torikadun ainoa ongelma. Kadun kaventaminen Hämeenkadun risteyksessä saa aikaan sen että oikealle ja vasemmalle käännytään käytännössä samalta kaistalta. Oikealle kääntyville on erotettu lyhyt kaista mutta vaikka sinne auto vielä sopisikin niin ei kaistalle pääse. Kunnanvaltuustoon pyrkivät saisivat esittää mielipiteensä Hyvinkään katuverkon rakentelusta ja sen onnistumisesta niin tietäisin ketä äänestän. Katutyöt ovat kalliita tehdä ja korjata.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.