Matkakeskus Riihimäellä, taidepuistikko Hyvinkäällä alan miesten ykköspaikka

AAMUPOSTI | Matkakeskuksen tienoo on Riihimäellä se paikka, jossa kesäinen julkijuopottelu eniten häiritsee kaupunkilaisia. Siellä myös poliisi poikkeaa useimmin.

– Lähes päivittäin tulee pyyntöjä, komisario Tarja Lindstedt Kanta-Hämeen poliisista kertoo.

Pyynnön jälkeen poliisipartio käy kehottamassa häiritsijöitä poistumaan, mutta seuraavana päivänä on sama edessä. Muuta ei ole tehtävissä.

– Pitäisi olla jokin paikka, johon heidät osoittaa, hyvinkääläiskomisario Pekka Laine pohtii.

Hyvinkäällä poliisi saa ilmoituksia useimmin kirjastoaukion Hämeenkadun puoleiselta reunalta, missä väki viihtyy Ovi-veistoksen puistikossa.

Puuttumiskynnys julkijuomiseen ylittyy, jos porukka majailee samoilla sijoilla turhan kauan tai jos syntyy epäjärjestystä tai kovaa meteliä.

Järjestyslaki sallii puistojuopottelun, ellei se kohtuuttomasti häiritse ketään.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

ei kai se sen julkisempaa ole kuin peltsin sillan kupeessa terassilla joka päivä kaljaa juovatkaan ja vieläpä sama jengi kuukaudesta toiseen . sama koske myös kaikkia muita näkyviä terasseja yhtä julki juopottelua kuin mikä tahansa! . olisi a a han asiaa? aikas monella

20 v (ei varmistettu)

Tarkoitat varmaan A-kiltaa? Tiedoksi: Sinne ei ole edes vierailla asiaa päihtyneenä. A-killan jäseneksikin pääsee vasta oltuaan raittiina useiden vuosien ajan! Se "terassilla" ei todellakaan juoda muuta kuin kahvia.

Voisit vaikka tutustua tosiasioihin ennen kuin kirjoittelet tänne kuvittelemiasi "totuuksia".

Asiat tietävä (ei varmistettu)

ASIAT TIETÄVÄ:
A-killan jäseneksikin pääsee vasta oltuaan raittiina useiden vuosien ajan?
Kiltaan ei vaadita muutakuin, että sinne menee selvinpäin.

varmasti tietävä (ei varmistettu)

tiedät mitä tiedät ? mutta et sitä että baarien edustoilla olevat terassit ovat kaljan ja viinan juonti paikkoja, ja milloin kahvi on muuttunut kusen väriseksi ? jos alkohooli ongelmia tulee niin eiköhän sitä johonkin pääse hoitoon tai katkolle. p.s. ja nythän on kyse julki juopottelusta . eli en näe eroa miehessä tai naisessa joka istuu kadun reunalla pullo kourassa , tai kadun kulmassa tuolissa istuen ? yksi sama asia mielestäni

tietäväinen (ei varmistettu)

tekeekö se ihmisestä huonomman jos juo matkakeskuksen edustalla tai vastaavasti paremman kun juo niin sanotusti hienosti ? terassilla, samaa kaljaa sielä pullossa ja lasissa on, ja samat ogelmat edessä tekee sen missä tahansa ja aivan yhtä näkyvää se on , säälittää katsella niitä samoja naamoja joita sielä on

onko paikalla väliä (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun