Timjamin takapihalla kasvaa makuelämyksiä

LOPPI | Lopen Jokiniemessä toimiva ravintola Timjami on saanut tunnetun ruokavaikuttajan innostumaan.

Helsinkiläinen ruokakirjailija ja -toimittaja Christer Lindgren antoi paikalle täyslaidallisen kehuja käytyään siellä 12. heinäkuuta.

– Puhtaita, raikkaita makuja, selkeitä annoksia, suurin osa raaka-aineista ihan ravintolan läheisyydestä, luomua ja luonnon antimia, Lindgren kuvaili vielä samana iltana Facebookissa.

Markus ja Johanna Forsénin ote lähiruokaan on hyvä esimerkki muille, hän sanoo.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Osallistu keskusteluun