Timjamin takapihalla kasvaa makuelämyksiä

Paikalliset
Kommentoi 1

LOPPI | Lopen Jokiniemessä toimiva ravintola Timjami on saanut tunnetun ruokavaikuttajan innostumaan.

Helsinkiläinen ruokakirjailija ja -toimittaja Christer Lindgren antoi paikalle täyslaidallisen kehuja käytyään siellä 12. heinäkuuta.

– Puhtaita, raikkaita makuja, selkeitä annoksia, suurin osa raaka-aineista ihan ravintolan läheisyydestä, luomua ja luonnon antimia, Lindgren kuvaili vielä samana iltana Facebookissa.

Markus ja Johanna Forsénin ote lähiruokaan on hyvä esimerkki muille, hän sanoo.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

1 kommentti Kommentoi
toimitus

Kommentit

20.7.2012 03:07

Hyvää ruokaa..!! :)

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.