Paavolan skeittipuisto tuhottiin jäteöljyllä

Palomiehet kävivät alkuviikosta levittämässä Paavolan skeittipuistoon öljynimeytysainetta. Kaikki kuvassa näkyvät valkoiset kohdat oli valeltu jäteöljyllä.

Aleksi Lantz

HYVINKÄÄ | Hyvinkään Paavolan skeittipuistoon valeltiin alkuviikosta jäteöljyä ja joitakin vanerirakenteita revittiin. Palokunta on levittänyt maahan imeyttämisainetta.

Paikalliset skeittarit ovat hurjistuneita ja tapaus on herättänyt huomiota ympäri suomea. Hyvinkääläisen skeittikauppa Street 31:n facebook-sivulle ladatut kuvat olivat keränneet keskiviikkona päivällä jo lähes 7000 katselukertaa.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Riihimäelle pitäisi saada kunnon skeittipaikka nuorille. Täältä on käynyt nuoria Paavolassa Hyvinkäällä skeittailemassa, ja nyt sekin on tuhottu. Eikös ole parempi, että murrosikäiset pojat liikkuu, kuin ovat sisällä tietokoneen ääressä. Skeittailussa tapaavat myös kavereita.

14 vuotiaan poj... (ei varmistettu)

todella paskat tyypit ton tehneet-- miksi pitää toisten paikkoja tuhota.. levittäkööt jäteöljynsä omiin mestoihin.. niitä harmittaa,kun toisilla on hyvä harrastus ja mesta. toivottavasti jäävät kiinni.

skedettäjä vm 80 (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun