Sand Blowers ei pärjännyt märällä

Urheilu
Kommentoi 3

AAMUPOSTI | Hyvinkään Sand Blowersin vauhti hiipui Speedway-kauden toisessa osakilpailussa Vauhtipuistossa tiistaina.

Viikko sitten ajetussa kauden avauksessa hyvinkääläiset pitivät hyvin kärkeä, mutta silloin sade keskeytti kilpailun ja vauhdikkaasti avattu pistesaldo mitätöitiin.

Tälläkin kertaa sade oli lähellä pilata koko kilpailun. Sateen vaikutus näkyi nopeasti, kun kierrosajat nousivat kilpailun puoliväliä kohti yli viidellä sekunnilla. Kaikkien onneksi pilvet kuitenkin lopulta väistyivät auringon tieltä yhdennessätoista erässä.

Vettä ehti kuitenkin tulla taivaalta niin paljon, että se oli riittävästi vesittämään Sand Blowersin kisan. Suurimmassa osassa eriä Sand Blowers oli tylysti perän pitäjänä, ja hyvinkääläiset jäivät kilpailussa vasta kolmanneksi.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

3 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

13.6.2012 11:07

Nyt on sen verran pahasti pielessä tuo juttu että pakko antaa kommenttia.
Eli Hyvinkään Sand Blowers oli kisassa hienosti toisena. Viimeisen ajetun erän voitto ratkaisi hyvinkääläisille toisen sijan, josta he kävivät kovaa kamppailua seinäjokelaisten kanssa. Peränpitäjänä Hyvinkäään kuljettaja oli vain neljässä kaikkiaan 19:sta erästä.

13.6.2012 11:27

Ihan oikeesti tulokset olivat: 1. Keittiöpiste Kuusankoski 42 pistettä, 2.Sand Blowers Hyvinkää 28 pistettä, 3. Seinäjoen Kotkat 24 pistettä , 4. Lahden Haukat 20 pistettä. Koko tulostaulukko löytyy netistä mm. teamlaine.com tai kisainfo.net sivuilta

14.6.2012 09:22

Kurjan negatiivisesti kirjoitettu. Jos tulee kakkoseksi, kyllä se vielä on ihan hyvin pärjätty. Tietysti on harmillista, eli edellisen viikon tulokset jouduttiin mitätöimään. Olisi ollut mukava nähdä kirjoituksen tyyli siinä vaiheessa, jos oman paikkakunnan joukkue olisi voittanut.
Edellinen kausi päättyi voittoon, mutta aina ei voi voittaa!

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.