Sand Blowers ei pärjännyt märällä

Hyvinkään Sand Blowersin Jari Mäkinen(kesk.) antoi parhaan vastuksen kilpailua hallinneelle Kuusankosken Keittiöpisteelle SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Andrei Lebedev(vas.) ja Timo Lahti haastoivat Mäkistä kolmannessa erässä.

Jorma Vainio

AAMUPOSTI | Hyvinkään Sand Blowersin vauhti hiipui Speedway-kauden toisessa osakilpailussa Vauhtipuistossa tiistaina.

Viikko sitten ajetussa kauden avauksessa hyvinkääläiset pitivät hyvin kärkeä, mutta silloin sade keskeytti kilpailun ja vauhdikkaasti avattu pistesaldo mitätöitiin.

Tälläkin kertaa sade oli lähellä pilata koko kilpailun. Sateen vaikutus näkyi nopeasti, kun kierrosajat nousivat kilpailun puoliväliä kohti yli viidellä sekunnilla. Kaikkien onneksi pilvet kuitenkin lopulta väistyivät auringon tieltä yhdennessätoista erässä.

Vettä ehti kuitenkin tulla taivaalta niin paljon, että se oli riittävästi vesittämään Sand Blowersin kisan. Suurimmassa osassa eriä Sand Blowers oli tylysti perän pitäjänä, ja hyvinkääläiset jäivät kilpailussa vasta kolmanneksi.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Nyt on sen verran pahasti pielessä tuo juttu että pakko antaa kommenttia.
Eli Hyvinkään Sand Blowers oli kisassa hienosti toisena. Viimeisen ajetun erän voitto ratkaisi hyvinkääläisille toisen sijan, josta he kävivät kovaa kamppailua seinäjokelaisten kanssa. Peränpitäjänä Hyvinkäään kuljettaja oli vain neljässä kaikkiaan 19:sta erästä.

www.kisainfo.net (ei varmistettu)

Ihan oikeesti tulokset olivat: 1. Keittiöpiste Kuusankoski 42 pistettä, 2.Sand Blowers Hyvinkää 28 pistettä, 3. Seinäjoen Kotkat 24 pistettä , 4. Lahden Haukat 20 pistettä. Koko tulostaulukko löytyy netistä mm. teamlaine.com tai kisainfo.net sivuilta

Speedway fani (ei varmistettu)

Kurjan negatiivisesti kirjoitettu. Jos tulee kakkoseksi, kyllä se vielä on ihan hyvin pärjätty. Tietysti on harmillista, eli edellisen viikon tulokset jouduttiin mitätöimään. Olisi ollut mukava nähdä kirjoituksen tyyli siinä vaiheessa, jos oman paikkakunnan joukkue olisi voittanut.
Edellinen kausi päättyi voittoon, mutta aina ei voi voittaa!

kannustaja (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun