Reikäseinä on kovilla asematunnelissa

Jorma Lindstedt on ollut poraamassa Riihimäen asematunnelin seiniä. Koristekehyksiin kohdistuva ilkivalta ihmetyttää.

Mika-Pekka Markkanen

RIIHIMÄKI | Riihimäen asematunnelin reikäseinä on joutunut oudon ilkivallan kohteeksi. Reikien metallikehyksiä katoaa kummasti, ja niitä joudutaan jatkuvasti uusimaan.

Se tulee kalliiksi, sillä rosterikehykset ovat mittatilaustavaraa.

Riihimäen kaupungin virkamiehet eivät ole löytäneet ratkaisua, millä arkkitehdin suunnittelemat reiät saataisiin pysymään alkuperäisessä muodossaan.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Mikä järki tuollaisia virityksiä on rakentaa kun tiedetään että niihin kohdistuu ilkivaltaa ja korjaaminen on kallista.

quantimil krabola (ei varmistettu)

Kummallisia kommenteja lehdessä kaupungin edustajalta. Ei muka kannata mitään selvitystä tehdä, kun ei niistä ole kuitenkaan apua. Sarjassa itse tehdyt kysymykset, kun ei edes viitsiä yrittää.

Yritä eres (ei varmistettu)

Kummallista ettei kaupungin virkamiehet ymmärrä että ilkivallasta tehdään ilmoitus poliisille, joka katsoo kameran tallenteet. Erikoista on myös että lehdessä kerrotaan ettei kameroilla ole mitään virkaa (tästäkö seurasi että joku ryösti lauantaina puukolla uhaten Hyvinkääläisen tunnelissa). Aamuppostihan voisi jatkaa selvitystä siitä että mitkä kamerat aseman alueella (tunneli, laiturit, peltosaaren P-paikka ja matkakeskus) toimivat ja kenen vastuulla ne ovat. Kun sellaiset on asennettu on edesvastuutonta etteivät ne toimi.

Turvallisuus re... (ei varmistettu)

Pallolla toimivien tietokonehiirien pallot katosivat koulussa jatkuvasti. Syykin selvisi: noret pelasivat tietokoneen hiiripalloilla samaa peliä jota minun lapsuudessani pelattiin marmorikuulilla.

Epäilen, että renkaita tarvitaan johonkin pihapeliin, jossa niitä heitetään tikkuun - vanha peli sekin.

Eikö niitä voi hitsata kiinni? Koulussa hiiripallojen varastelu loppui, kun kerroin luokalle, että saattekin opetella näppäimistökäskyt, ATK-tukihenkilö tuo mielellään luokkaan niiden ohjeet.

Opettaja, kesäl... (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun