Vimpaimet viehättävät eräkansaa messuilla

AAMUPOSTI | Teknistyminen näkyy retkeilyssä ja muussakin eräharrastuksessa. Nykyisin kalastaja voi videokuvata kalansa jo veden alta kepin päässä olevalla kameralla tai laskettelija laskettelee kypäräkamera päässä.

GPS kuuluu yhä useamman retkeilijän vakiovarusteisiin. GPS-laitteita käyttävät etenkin geokätköilijät, entistä enemmän myös tavalliset sienestäjät.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Kävin eilen (8.5.-12) erämessuilla täällä Riihimäellä. Täytyy sanoa, että jos vielä enemmän yleisöä olisi paikalla ollut, se olisi ollut jo liikaa.
Messujen järjestäjille täydet kymmenen +pistettä, miinukset saa onneksi vain muutamat messuilla olevat osastot siitä, että nyt ollaan Suomessa, missä puhutaan ja ymmärretään Suomea. Siksi ei luulisi olevan ylipääsemätöntä se, että tuotteista olisi Suomen kieliset esittelijät, ja esitteet.
Tämän lauantain jälkeen erämessut on auki vielä huomena, sunnuntaina. Tulkaa nyt ihmeessä erämessuille, sillä ette taatusti pety. Siellä on kaikille jotain. Ja onhan siellä hyvänä ruokapaikkana sotilaskoti, missä taatusti systeemi pelaa.

Yxs?, Riihimäeltä (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun