Muse Suomeen joulukuussa - katso uusi albumitrailer

Viihde
Kommentoi

Britteinsaarten suurimpiin musiikillisiin menestystarinoihin lukeutuva Muse esiintyy Hartwall Areenalla maanantaina 10. joulukuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy torstaina 14. kesäkuuta Lippupisteessä ja Tiketissä. Yhtye on julkaisemassa uuden albuminsa The 2nd Law syksyllä.

Ensimmäisen kerran Muse esittäytyi Suomessa vuonna 2000 tulokkaan roolissa Tavastia-klubilla. Jo tuolloin bändistä oli povattu seuraavaa brittirockin megatähteä. Edellisellä vierailullaan heinäkuussa Muse veti Helsingin Kaisaniemen puiston niin täyteen kuin oli mahdollista, ja 21 000 onnellista fania todisti keikkaa.

Syyskuussa julkaistava The 2nd Law on seuraaja vuonna 2009 julkaistulle The Resistance-menestyslevylle, joka nousi listakärkeen 19 maassa. Lontoossa nauhoitettu The 2nd Law on yhtyeelle järjestyksessään kuudes. Albumin sisällöstä ei ole juurikaan paljastettu yksityiskohtia etukäteen. Basisti Chris Wolstenholme on tosin vihjaissut bändin haluavan tehdä jotain radikaalisti erilaista.

Esimakua uudesta albumista voi katsoa ja kuunnella Musen julkaisemasta albumitrailerista.

90-luvun alkupuolella Devonin Teignmouthissa perustettuun trioon kuuluvat Matthew Bellamy (laulu, kitara, koskettimet), Chris Wolstenholme (basso, taustalaulu) ja Dominic Howard (rummut, perkussiot). Bändin tunnetumpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa Stockholm Syndrome, Time Is Running Out, New Born, Supermassive Black Hole, Starlight, Knights Of Cydonia,  Uno, Unintended, Muscle Museum, Uprising,  Resistance ja Undisclosed Desires.

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.