Jennifer Lopez Suomeen marraskuussa

Viihde
Kommentoi 2

Jennifer Lopez alias Jlo esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 7. marraskuuta. Myös American Idolsissa tuomaroinut Jlo lähtee nyt ensimmäistä kertaa maailmankiertueelle jättimäisen shown kanssa. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 11. kesäkuuta kello 9.

Vuonna 1999 Jennifer Lopez julkaisi  On The 6 -debyyttialbuminsa, joka nousi TOP 10 myydyimmän albumin joukkoon USA:ssa. Albumilta julkaistu Waiting For Tonight -single nousi singlelistan ykköspaikalle ja keräsi runsaasti radiosoittoa ympäri maailmaa.

Sittemmin Jlo on julkaissut seitsemän studio albumia, sekä J to tha L-O! The Remixes -albumin, joka on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä remix-albumeista. Yhteensä Jennifer Lopez on myynyt yli 60 miljoonaa albumia ja hänen vuonna 2011 julkaistu On The Floor -kappaleensa on Youtuben katsotuin naisartistin video lähes 550 miljoonan katsojamäärällä. Jlon musiikissa yhdistyvät useat musiikkityylit aina r&b:stä ja latino-vaikutteista nykyaikaiseen tanssimusiikkiin ja poppiin. Liput kustantavat 90,50 euroa.

2 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

12.6.2012 21:54

Suuri unelma päästä Jennifer Lopezin konserttiin taitaa minulta pyyhältää ohitse,kaikesta yrityksistä huolimatta..Vaiks olen nainen,on hänen persoonansa maailman mahtavin,Hän on kaunein,hän taitaa musiikin kaikkineen,tanssiminen taivaallista,siis kaikki mitä minä ymmärrän,american aidols on ykköskatsottavaa kun se on käynnissä,en mistään hinnasta jätä katsomatta,Jennifer Lopez on Loistavin persoona !!!!Miten toimia jatkos jos viel lipun/paikan sais???!!!

13.6.2012 14:45

huh huh

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.