Golfkentältä kaadetaan puita

Kaadetut männyt ovat Jan Anderssonin ja Kari Halosen mukaan ensimmäisiä näkyviä merkkejä pitkään suunnitellun golfkentän rakennustöiden käynnistymisestä.

Ilkka Hartikainen

HAUSJÄRVI | Hausjärvelle suunnitellun Draiv’in Golf & Country Clubin alueen rakennustyöt ovat aluillaan. Sadan hehtaarin tontilta on kaadettu jo puut ensimmäisen, puoli kilometriä pitkän väylän kohdalta. Alueelle tulevien 90 huvilatontin myynti on alkanut.

Golf- ja vapaa-ajan keskus tulee kantatie 54:n ja Puujoen väliin Tapion siemenkeskuksena tunnetulle alueelle Torholaan. Puolet alueesta on istutettua metsää ja puolet kentästä tulee peltoaukealle. Ensimmäiset lyönnit on määrä sivaltaa ensi vuonna loppukesästä valmistuvalla harjoitusalueelle.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Rahapuu (kunta) ilm. teki tilinpäätöksen ja tuloutti niiden tilille rahat,
mitä se oli muutama tonni.
Rakentaa sitä mukaa, kun tulee ennakkoon suorituksia, ei ole omat fyrkät
juuri kiinni hankkeessa.

urakoitsija (ei varmistettu)

Innolla odotan sitä laskettelurinnettä ku lupailivat golffin omilla sivuilla että sellainen on ja mahdollista harrastaa :) Jippii joudun pettymää.. no mutta se ei ole epä normaalia tämän hankkeen kanssa.. olen luovuttanut aikoja sitten!

JO ha Leht (ei varmistettu)

Tässäkin hankkeessa on ollut epäilijänsä, minäkin, mutta nyt näyttää tapahtuvan. Iso juttuhan se on, taitaa tuoda melkosen määrän rahaa kuntaan kun golffarit käyvät ostoksilla pelin jälkeen ja joutuvat palkkaamaan kasan työntekijöitäkin, verotuloja nääs.

tsemiä vaan (ei varmistettu)

Oitin keskusta on se verran rötiskössä kunnossa, ettei sinne paljon kannata ihmisiä eksyttää. Deekut istuvat puistossa, pari ryöstöhinnoilla olevaa kebabbia yms.. Voisi vetää puskutraktorilla koko kylän nurin.

Oitti nurin (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun