Poliisi rekonstruoi ampumisen keskustassa

Keskustassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä liikkuvien ei kannata säikähtää kadulla liikkuvia poliiseja. 

Poliisi rekonstruoi viime viikonlopun ampumisen keskiviikon ja torstain välisenä yönä lähellä todellista tapahtuma-aikaa eli kahden aikaan yöllä. Poliiseja näkyy sekä kadulla että rakennuksen katolla Uudenmaankatu 2:ssa. 

Written by:

Katri Porttinen

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Maallikko vähän ihmettelee, mitä rekonstruoimista tässä on. Tiedetään, kuka ampui, mistä ampui ja mihin ampui. Mitä olennaista tästä puuttuu?

Maallikko (ei varmistettu)

Ihan normitoimintaa tälläisissä tapauksissa. Ei pitäisi haitata kenenkään elämää.

Ketäänhän ei ole tuomittu, on vain vahva epäilys tekijästä ja tekotavasta.

Reitory (ei varmistettu)

En ole lukenut jokaista uutista asiasta, mutta käsittääkseni kuulusteluissa on tullut ilmi, ettei kaveri tähdännyt ketään erityistä. Tekijä on tiedossa ja teko. Se, että uutisissa puhutaan epäillystä, on tätä ajoittain lähes naurettavan korrektia kielenkäyttöä. Ei voida sanoa syylliseksi, kun ei ole tuomiosituimen päätöstä, vaikka on itse tunnustanut.

Aikamoinen määrä viranomaisia kuittasi yötyöstä ylityökorvausta asiassa, joka on maallikon mielestä ihan selvä. Minä yksinkertaistaisin menettelyä tapauksessa, jota ei ole kiistetty.

Maallikko (ei varmistettu)

Ampujan oikeusturvan takia ilmeisesti.. Pystyy tunnistamaan --> murha --> elinkautinen (tosin alle 21 tekijä eli istuu 10 vuotta) Ei pysty tunnistamaan --> tappo --> 7 - 9 vuotta (ensikertalainen eli istuu 3,5 - 4,5 vuotta). En voi muuta sanoa kuin paskat säännöt mutta kaikille samat.

ES-SE (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun