Hyvinkää haluaa Yli-Saunamäen pois kaupunginvaltuustosta

HYVINKÄÄ | Tavallista enemmän tummiin pukeutuneita poliitikkoja kokoontui Hyvinkään kaupunginvaltuuston kokoukseen eilen illansuussa.

Ennen kokousta valtuusto piti hiljaisen hetken lauantain ampumisvälikohtauksessa menehtyneiden muistoksi, ja puheenjohtaja Annika Kokko esitti valtuuston puolesta surunvalittelut uhrien omaisille ja läheisille.

Osanottoviestejä myös voi kirjoittaa kaupungintalon aulassa olevaan muistokirjaan.

Itse kokouksen ennalta kiinnostavin kysymys oli, osallistuuko vankilasta vapautunut Tapani Yli-Saunamäki (kesk.) päätöksentekoon. Ei osallistunut, eikä varajäsenkään ollut paikalla.

Yli-Saunamäen saaman vankeustuomion takia hänen asemansa luottamushenkilönä on kyseenalaistettu, mutta erottaa häntä ei voi ennen tuomion lainvoimaa eli hovioikeuden ratkaisua.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit (8)

Kommentit

Mies huitelee ties missä; eikä varamiestäkään näy valtuuston
istunnossa?!
Tarkaslautakunnan kokouksessa siis oli, joka on periaatteesa kunnan
"kirstunvartija"
Oliskos siellä ollut jotain asioita tähteellä, jotka piti saada pimentoon
tai päinvastoin?!
Kieroilu jatkuu; tutkikaa ne tilit vaikka erityistilintarkistuksella, ei muu-
ten ole luottoa koko tilinpitoon, vaan taitaa olla Riksu -tauti päällä.

Reiska vaan (ei varmistettu)

Pari kokousta jäljellä enää muutenkaan. Yli-Saunamäki kyllä tuntee asiat paremmin kuin kuin sivusta tilalle tempaistava varahenkilö.

Ei pitäisi mennä arvioissa liian helppoon kun mies on puolipoliittisessa näytösoikeudenkäynnissä ylituomittu, ja sitten kuitenkin päästetty kohtuullisuussyistä vapaalle vastaamaan.

Tähdellisempää olisi miettiä miten ja miksi tällaiset Demla-syyttäjät ja -oikeudet saa Suomessa mielivaltaisesti toimia ja tuomita poliittisen ajojahdin käsikassaroina? Kas kun eivät elinkautista tarjonneet

tuu-baa (ei varmistettu)

AP:n otsakkeen mukaan valtuustoryhmät päättivät yksimielisesti pidättää Yli-saunmäen valtuutetun tehtävistä tutkinnan eli valituskäsittelyn ajaksi. Tämä lienee noin 3 vuotta.Tarkastuslautakunnan paikka menee samalla koska sen puheenjohtajan tulee olla valtuutettu. Kaupunginhallitus tekee siitä yksimielisen esityksen ja päätös tulee 18.6 valtuuston siunattavaksi. Yli-saunamäelle siis jäi lain vaatima aika antaa oma vastineensa.

kkk (ei varmistettu)

Miksi "Hyvinkään omasta" Tapani Yli-Saunamäestä ei tehdä haastattelua tms. juttua lehteen? Olisi myös voitu pitää joku kansanjuhla torilla, kun hän vapautui vankilasta.

Otto (ei varmistettu)

HV -systeemi on Hyvinkäällä viritetty.
Rantalainen antaa luvan (kenen valtuuttamana) TYS:n "konsultoida" kylän
tilinpäätöksen, kun on aikaisemminkin sen niin hyvin teh, eikun nyt KOK:n edut
varmistaen.
Vai mitä muuta mieltä voi olla, jos ero, niin se on ero ja ovi lukkoon.
prkl!

Allu

Hyvä-Veli Yli-Saunamaäki vapautui vankilasta huonon terveyden takia. Jaksoi silti osallistua Jääkiekkokisoihin ja nyt viimeksi oli Tampereella kaljalla. Onpahan loistava esimerkki ainakin työttömille nuorille.

Kehtaako vielä olla kaupungin palveluksessa.

porvarin kirous (ei varmistettu)

Kansa päättää kuntavaaleissa 2016 luottavatko he TYS:iin ja valitsevat hänet. Tapania ei voitu erottaa lainmukaisesti eli valtuusto päätyi pidättämään hänet luottamustoimista oikeuskäsittelyn ajaksi.Kaikkihan varmaankin ovat tietoisia että Ilkka Kanerva erosi samoilla perusteilla ja asettui Kokoomuksen ehdokkaaksi tulevissa kuntavaaleissa. Muistanemme myös että Kankaanpään "hyvä jätkä" eli eduskunnasta erotettu koplaaja valittiin siitä huolimatta uudelleen kansanedustajaksi. Asia on nyt Keskustan kannattajien käsissä eli jos he haluavat edelleenkin valita Tapanin(viime vaaleissa 2008 hän sai yli 140 Kepulaista ääntä Hyvinkäällä) niin kaupunginvaltuutettuhan hänestä tulee. Kansa päättää!

kkk (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun