Suruhartaus Hyvinkään kirkossa

Hyvinkään seurakunta on mukana ihmisten ahdistuksessa ja surussa lauantaisen ampumavälikohtauksen vuoksi. Seurakunnassa on järjestetty mahdollisuus keskusteluun ja hiljentymiseen seurakuntakeskuksen kappelissa (Hämeenkatu 16) lauantaina 26.5. kello 12–18. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä.

Hyvinkään Hämeenkadun kirkko on avoinna hiljentymiseen alkaen kello 18. Kirkossa on meille kaikille yhteinen ja avoin suruhetki kello 19 alkaen.

Hyvinkään kriisikeskuksen puhelinnumerot ovat 019 415 550 ja 019 415 551.

 

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät internetistä osoitteessa www.hyvinkaanseurakunta.fi

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Todella surullinen tapahtuma tämä ampumavälikohtaus. Hienoa, että seurakuntakin on reagoinut nopealla aikataululla. Koko yhteisömme tarvitsee tässä tilanteessa pysähtymistä ja hiljentymistä. Yhteen kokoontuminen antaa surulle ja murheelle purkautumistien. Voimia ja jaksamista ampumavälikohtauksen uhrien läheisille, samoin loukkaantuneitten lähipiireille.
Hyvä, että Aamuposti on uutisoinut myös illan suruhartaudesta.

Pentti K. (ei varmistettu)

Syvä osanottoni tapauksen uhreille. Pyöräillessäni äsken hyvinkään keskustassa ei voi muuta kuin ihmetellä. 100 metriä tapahtumapaikalta, hyvinkään torilla oli melkoinen meteli, kun joku rumpuryhmä paukutti, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Haloo, hyvinkään torin vastaava ... missä olet ... nukkumassa ?? Kuvittelisin, että asiaan olisi suhtauduttu jonkinlaisella kunnioituksella uhrien muistoksi ???

hanskii (ei varmistettu)

Syvä osanottoni minulta myös.
Myös ampujalle ja hänen perheelleen.
Näin käy, kun lapsia ja nuoria ei kuulla: löpistään vaan jotta on näky että välitetään. Kun oikeasti ei välitetä jonka teot osoittavat so työttömyys, lasten ja nuorten pahoinvointi jne.

Sostoimi ei auta lapsiperheitä eikä nuoria: OIKEASTI ei ketään!

Lapset saavat liian paljon liian varhain, siinä yksi kuormittava syy!

LAPSIA EI USKOTA, SIKSI HE VOIVAT HUONOSTI!

Miksi kukana ei kuule lapsia ja nuoria eikä hiedän auttajiaan jotka kääntyvät sitten keksinnöiksi ja vaiennuskeinot ovat mm perättämät asiakirjat IHAN VIRANOMAISTEN TAHOLTA!
Joilla luullaan saavan auttajat hiljaiseksi,vankiloihin ja mielisairaaloihin.
Ei ole ihme nykymeno, EI OLE IHME! Se on SEURAUS, ei syy!

IhmejaKumma (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun