Ampuja tulitti keskustassa lauantain vastaisena yönä

Paikalliset
Kommentoi

Hyvinkään keskustassa Uudenmaankadulla ammuttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä useita laukauksia. Tulituksessa menehtyi 18-vuotias hyvinkääläinen nainen sekä loukkaantui 8 muuta henkilöä.

Hyvinkään keskustassa Uudenmaankadulla ammuttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä useita laukauksia. Ampuja tulitti kohti ihmisiä Uudenmaankatu 2:n matalan liikerakennuksen katolta ennen kahta yöllä.  Tapahtumat ovat sijoittuneet ravintola Amarillon, S-marketin sekä ravintola Level 5:n edustalle. 

Tulituksessa menehtyi 18-vuotias hyvinkääläinen nainen sekä loukkaantui 8 muuta henkilöä. Useita muita henkilöitä on ollut vaarassa. Kaksi uhreista on loukkaantunut vakavasti. Toinen vakavasti loukkaantuneista on paikalle saapunut poliisi. 

Hyvinkään ydinkeskusta oli vielä lauantaiaamuna poliisin eristämä ja poliisi kehottaa alueen asukkaita pysymään kotona ja välttämään keskusta-aluetta toistaiseksi. 

Poliisin mukaan paikalta on poistunut kirkkaansininen Toyota Hiace -pakettiauto, josta poliisi pyytää havaintoja. Kaikki havainnot autosta pyydetään hätäkeskukseen. Keski-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa.

 
Hyvinkään aluesairaalan yhteyteen on perustettu kriisikeskus, jonne henkistä tukea tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä. Kriisikeskuksen puhelinnumerot ovat (019) 415550 ja (019) 419551. 

Katri Porttinen

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.