Lapsia autolla jahtaava nainen herättää pelkoa Tervakoskella

TERVAKOSKI | Tervakosken koululaiset ja heidän vanhempansa ovat kauhuissaan, kun paikkakunnalla on sattunut samassa paikassa kolme tapausta, jossa autoileva nainen on antanut ensin tietä pyöräileville lapsille ja ajanut sitten heidän päälleen.

Tuorein tapaus jäi läheltä piti-tilanteeksi.

Vastaavanlainen yliajo sattui kaksi viikkoa sitten Hämeenlinnassa.

Tervakosken päälleajot tapahtuivat Tervajoentien ja Vähikkäläntien risteyksessä keskellä peltoaukeaa.

Auton alle jääneet ovat 9 - 11 -vuotiaita lapsia. Kaikki kaatuivat törmäyksessä ja loukkasivat itseään lievästi. Tiistaina liikkeellä ollut 12-vuotias sai väistettyä auton.

Poliisi etsii tekijää, mutta tuntomerkit ovat toistaiseksi sekavia. Henkilöauton kuljettaja on tummatukkainen nainen ja hänellä on silmälasit. Auto on vaalea. Niitä voi olla tuntomerkkien perusteella kaksikin: siniharmaa Skoda ja hiekanvärinen Mersu.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Ei lopu, valitettavasti. Sairaus ei parane rankaisemalla. Tällä en tietenkään tarkoita sitä, että antaa mennä vaan, kyllä joku roti pitää olla. Ei tuommoinen ihminen voi terve olla, joten johonkin hoitoon hänet olisi saatava. Ei avohoitoon.

Tavallinen tallaaja (ei varmistettu)

Kyseinen naisautoilija on karmein esimerkki valitettavasti monesta muustakin naisautoilijasta, joita liikenteessä on ällistyttävän paljon?
Väitteeni ei kuulkaa ole mikään huuhaa-juttu, vaan totinen tosi, seuratkaapa vaan!
Kyseisillä "leideillä" on uuden näköisessä autossaan kyydittävänä muutama alaikäinen, mutta se ei heitä haittaa edes yrittää huomioida esimerkiksi suojatiellä kulkijoita, jotka henkensä edestä ryntäävät alta pois, kuka mitenkin pääsevät.
Lisäksi samat "muijat" eivät välitä vähääkään muiden kulkijoiden turvallisuudesta esimerkiksi risteyksissä. He kun noudattaa sitä heidän omaa sääntöään, se menee, joka on kaikista nopein, ja minähän se olen!
Mitä sitten kyseinen systeemi sitten saakaan aikaan, on lähes aina tietysti lähimpänä "mälliä" olleen rajun väistön, ja sitten torven soiton, jos yleensä ehtii? Mutta se "korkokenkäinen muija" tapauksesta auto, ja "mukulat" ehjinä selvinneenä selittää "kauhusta kankeille muksuilleen", -"näitteks`kuinka noi toiset on tosi torvia nykyajan liikenteessä"?

Yxs?, Riihimäeltä (ei varmistettu)

Nyt on pakko kommentoida uutisoimistapaa. Asia on riittävän vakava ilman suurenteluakin. Varmasti tällainen autoilija herättää huolta, mutta tuskin levittää kauhua. Toistuvasti kerrotaan, että naisautoilija yrittää ajaa lasten päälle. Jos ihan oikeasti tosissaan yrittäisi, niin luulisi onnistuvan paremmin. Sairasta kiusantekoa tämä on.

Jos katsoo liikennekäyttäytymistä avoimin silmin, voi nähdä, että huonoon käytökseen syyllistyvät niin naiset kuin miehetkin, nuoret ja varttuneemmat. Huonot tavat opitaan valitettavasti vanhempien auton takapenkillä. Siinä mielessä pienten lasten vanhempien pitäisi kiinnittää huomiota omaan tienkäyttöönsä toisten sijasta.

Neljäs mies (ei varmistettu)

Annan myös kommentini ,kun ihmisillä on näitä kännykkä kameroita miksei tapahtumista oteta kuvaa.
Ei poliisille ilmoittamista pidä peljätä he ovat myös ihmisiä,itsekin olen ilmoittannut epäilykseni heille kyseessä oli autovarkaus kerroin vain mihin aikaan kuulin liikettä pihasta , kun sattumoisin olin hereillä eikä siitä sen kummenpaa tullut kaikki epäilyttävä pitää ilmoitaa ennenkuin sattuu lisää ikävyyksiä, sama pätee rattijouppoihin.
En ole kyttä enkä kyyttää muiden tekemisä jos huomaan jotain outoa pistän mieleni,sit mulla on aika hyvä toi näkömuisti.
Mutta tästä sen enenmpää.

ellu (ei varmistettu)

Lapsia autolla jahtaava nainen? Aika rankka otsikko, kun perusteena uutiselle on pelkät lasten kertomukset.

Missä tuntomerkit? Auton väri, malli ja merkki? Varmaan jo kolhuinenkin, jos sillä on pyörään osuttu? Kuljettajan ulkonäkö? Kyllä 9-12 vuotiaat osaa jo tällaisia asioita kertoa.

Entä silminnäkijät? Kukaan ei ole nähnyt tai kuullut mitään? Asukkaat tai muut autoilijat.

liikaa kysymyksiä (ei varmistettu)

Erittäin valitettava tapaus, vaikuttaa että joku opastaa suojatiellä liikkumista todella väärillä keinoilla, suojatietähän ei saa ylittää polkupyörällä ajamalla.

Toinen motiivi saattaa olla kosto, mutta ymmärtääkseni nämä eivät ole olleet päättäjien lapsia, joten näin tämäkin teoria lienee pois suljettu.

Jos ajaja luet tämän ja sinulla on kosto motiivina, niin aja mielummin suoraan päättäjien tai kuka nyt onkin suoraan sinulle pahaa tehnyt, niin hänen päälle jos sinun on aivan pakko kostaa, anna ajan kostaa mielummin se on varmin tapa niissä hommissa.

Salapoliisi (ei varmistettu)

Jos on pakko kostaa janakkalan päättäjille niin menee ja ottaa sitten päiviltä vaikka hevosen, koiran tai kissan, paskat niillä on jo siitä housussa.

konstit on monet (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun