Junaliikenne sekaisin, vaunu kaatui Riihimäellä

Paikalliset
Kommentoi 5

AAMUPOSTI | Kaukojunat voivat jälleen pysähtyä Riihimäellä, kun kaksi laituriraidetta on saatu avattua käyttöön tavaravaunun kaatumisen jälkeen. Riihimäen lisäksi kaukojunat pysähtyvät myös Hyvinkäällä.

Kaukojunat eivät pysähdy enää Ryttylässä, eikä Riihimäen ja Ryttylän välillä ole linja-autokuljetuksia.

Lähiliikenteen R- ja H-junat eivät edelleenkään kulje Riihimäelle asti vaan kääntyvät Hyvinkäällä. Hyvinkään ja Riihimäen välillä voi matkustaa linja-autoilla.

Kaukoliikenteen matkustajien kannattaa varautua noin 15–30 minuutin viivästyksiin. Lähiliikenteen viivästykset ovat pienempiä. Myös yksittäiset junien peruutukset ovat mahdollisia. Ainakin IC2 168 Tampereelta Helsinkiin klo 10.07 on peruttu (juna kulkee normaalisti Porista Tampereelle).

Korjausarvion mukaan kello 14 jälkeen Riihimäellä saadaan lisää raiteita käyttöön. Tämän jälkeen kaukojunaliinne pystytään hoitamaan vain pienin myöhästymisin. Ainakin osa lähijunista voidaan ajaa Riihimäelle asti Hyvinkään sijaan.

Ajankohtaista liikennetilannetta voi seurata VR:n nettisivuilla osoitteessa www.vr.fi kohdassa Liikennetiedotteet. 

5 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

22.5.2012 08:48

No nyt saa Hyvinkääläisetkin hetken tuntea miltä tuntuu, kun kaukojunat pysähtyvät asemalle.

22.5.2012 09:13

VR - kävellekin olisit perillä

22.5.2012 09:19

Onneksi ei ollut mikään haitallisia kemikaaleja sisältävä vaunu.

22.5.2012 11:08

ei mitään uutta auringon alla jos vr:llä on ongelmia kyllä matkustajat ovat tottuneet näihin

22.5.2012 16:53

Tiedotus, tiedotus, tiedotus. Edelleen se on tiedotus joka tökkii.

Saapuessani aamulla asemalle ennen puolta 8 aikataulu näytöt väittivät junien lähtevän Riihimäeltä, myöhässä, mutta kuitenkin lähtevän!? Onnettomuus sattui jo aamuyöllä, joten eikö muka ollut jo ajoissa tiedossa, että junaliikenne tulee pysähtymään Riihimäessä? Missä vaiheessa turman vakavuus oikein selvisi?

Missä olivat opastajat aamulla asemalla? Miksi ihmisiä juoksutettiin laitureille, vaikka junat kulkivat vain Tampereen ja Lahden suuntaan. Kuka neuvoi ihmisiä minne pitää mennä ja miten usein junat liikennöivät Hyvinkää-Helsinki väliä? Miten junat pysähtyvät matkan aikana? Aseman kuulutuksistakaan ei meinannut saada mitään selvää siinä ihmisten hälistessä ja ollessa ihmeissään.

Kyllä, pääsin perille ja tilanteen huomioon ottaen vielä aivan hyvin, sillä vain(?) tunnin myöhässä. Olen kuitenkin suunnattoman iloinen voidessani 2 viikon kuluttua lopettaa päivittäisen junalla kulkemisen välillä rmk-hki :)

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.