Vankeus laihdutti Yli-Saunamäkeä 14 kiloa

AAMUPOSTI | Vankilasta viime viikolla vapautettu Tapani Yli-Saunamäki sai aikakauslehti Hymyltä kyydin kotiin Hyvinkäälle.

Päätoimittaja Mika Lahtonen oli sopinut tapaamisen Yli-Saunamäen kanssa samaksi päiväksi, jolloin Helsingin hovioikeus teki vapauttamispäätöksensä. Yli-Saunamäellä oli varttitunti aikaa kerätä tavaransa vankilassa.

Lahtonen ajoi hänet Hyvinkäälle. Matkalla Yli-Saunamäki muun muassa kertoi laihtuneensa 14 kiloa vajaan kuukauden vankeusaikana ja yhteensä 22 kiloa kevään mittaan.

Jutussaan Hymyn nettisivuilla Lahtonen sanoo vapauden menetyksen olleen Yli-Saunamäelle ”raju asia” ja kuvaa häntä helpottuneen oloiseksi.

– Tänä aamuna avasin Raamatun satunnaisesta kohdasta. Galatalaiskirje tuli vastaan, ja siinä luki: teidät on kutsuttu vapauteen. Pyyhin silmiäni unesta, ja vähän kyyneleitäkin, Yli-Saunamäki kertoo jutussa.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit (7)

Kommentit

Hyvä opetus on se, että pysyy AINA lain oikealla puolella. Mutta jos ei, niin sitten joutuu, kuten ihan oikein on, "valtion laihdutuskuurille".

Yxs?, Riihimäeltä. (ei varmistettu)

Ei voi olla totta! Uskokoon kuka haluaa. Tarkoitan tuota raamatun kohtaa tuossa artikkelissa.
Epäilen hieman niitä kilojakin, onko kukaan tarkistanut sitä asiaa? Aika velikulta.

ernesti (ei varmistettu)

Siis oikeesti ....

"...Tänä aamuna avasin Raamatun satunnaisesta kohdasta. Galatalaiskirje tuli vastaan, ja siinä luki: teidät on kutsuttu vapauteen. Pyyhin silmiäni unesta, ja vähän kyyneleitäkin, Yli-Saunamäki kertoo jutussa..."

Kukin tyylillään (ei varmistettu)

Uskomatonta! TYS laihtui kahdessa viikossa 14kg! Hänhän on siis terveämpi kuin koskaan - tekee vain hyvää laihtua. Kyllä suomessa on jotain vialla kun rikolliset pääsee vapaalle ja lätkämatsiin samantien.

TYS takaisin linnaan (ei varmistettu)

Valetta; tosin ei luotettava lähde seiska jos ei tyskään.
1 kg/vrk? tuohon ei pysty kuin mm. kehonrakentajat,kun näytöksiin on saatava
muutama kilo pois, jotta lihakset korostuu entisestään.
ei tuota usko erkkikään; edes kiero sellainen.

lentävä lehmä (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun