Willan parhaat paikat varattu vähäpäästöisille autoille

AAMUPOSTI | Kauppakeskus Willan parkkihallin parhaille paikoille saa pysäköidä vain vähäpäästöisillä autoilla.

Kaikkiaan hallin 400 parkkipaikasta 21 on varattu ympäristöystävällisille autoille.

Paikat sijaitsevat aivan sisäänkäynnin vieressä.

Vähäpäästöisten parkkipaikkojen käyttö on kirjavaa. Useimmiten ne ammottavat joko tyhjyyttään tai ovat täynnä suuripäästöisiä autoja.

Tämän on huomannut myös Willan kiinteistöpäällikkö Eeva Kareinen.

– Niihin pysäköi myös autoja, joiden keskikulutuksen tiedetään olevan kohtuullisen iso, hän myöntää.

Tilanteesta entistä ongelmallisemman tekee se, ettei Willassa ole lainkaan ohjeistusta siitä, millaisen auton vähäpäästöiselle paikalle saa pysäköidä.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Ei niitä tarkistella. Sakko annetaan jokaiselle pysäköijälle, varmuuden vuoksi. Ainahan väärin kohdelluksi kokeva voi valittaa, ja maksaa sakon vasta sitten. Wwillan pysäköintipolitiikka sopii hienosti Hywinkään liikenneajatteluun.

Ponseri (ei varmistettu)

Mihin lainkohtaan kyseisten kylttien perusteella tapahtuva mahdollinen sakotus perustuu?

Hyvinkään tuntien en ihmettelisi jos kunnallinen pikkuvirkamies syyllistyisi omavaltaisuuksiin yksityisestä "pysäköinninvalvonnasta" puhumattakaan.

teräsmieli (ei varmistettu)

Muistaakseni jossain 90-luvun alkupuolen autossakin lukenut rekisteriotteessa "vähäpäästöinen" kun on ollut katalysaattori. Ehkä kannattaisi määritellä että mikä on vähäpäästöinen auto tai tuolla kyltillä ei ole mitään juridista virkaa.

Toisekseen aivan älytöntä että sitten ne suuripäästöiset autot joutuu sielä kiertelemään etsimässä parkkipaikkaa vaikka juuri niiden moottorit pitäisi sammuttaa nopeammin jotta luonnonvarat säästyy.

ilborg (ei varmistettu)

Kaikenmaailman kyläpoliiseita sitä näkee.. Täällä netissä raportoitte toistenne kanssa näistä niin ja taas niin hirveistä rikkomuksista! Parkkeerasin 5.4 litraisen corvetteni kyseiselle paikalle, koska Suomen laki ei tunne liikennemerkkiä "vähäpäästöiset autot" Joku nainen sitten tuli mussuttamaan, mutta laitoin hänet hiljaiseksi ja tajusi lähteä ennen kun suutun.. Myöskään pysäköinninvalvoja ei voi puuttua tähän, parkkeeerata saa kaikille paikoille ellei sitä ole erikseen merkitty tai kysessä ole invapaikka johon tarvitsee erillisen luvan.

Huhhuh (ei varmistettu)

eipä siinä päästelly mun Cortinakaan yhtään mitään parkissa seistessään. Mitä nyt vähän tullessa ja lähtiessä... Älysivät kyläpolliissitkin pysyä kauempana.

koirat haukkuu,... (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun